Yükleniyor . . .

VENÜS YAY BURCUNDA (2019)

VENÜS YAY BURCUNDA (2019)

Aşk kazanıyor!

Aşk gezegeni Venüs, 7 Ocak itibariyle Yay burcuna geçti, kalbinize sahip çıkın mesajını da vermeye başladı. 4 Şubat’a kadar devam edecek olan bu seyrin sevimli ve yumuşatıcı havasını ise Venüs Jüpiter kavuşumu ile yapacak. Kısacası gökyüzünün iyileri bir burçta toplandığında dünyada yeni bir akım başlarken; eş zamanlı birçok kutsal toprak, dünya çapında gündeme gelecek.  Nasıl yani derseniz hemen detay vereyim. 21 Ocak’ta Ay tutulurken arkada Venüs ve Jüpiter kavuşacak. 21 Ocak gününü bir kenara yazın çünkü bu o günü dünya için marjinal, kendiniz için ruhsal arınma günü olarak değerlendirebilirsiniz. Venüs’ün Ay ile kavuşacağı 30 – 31 Ocak’ta ise hepimize gündelik hayatta adaleti sorgulatacak. Aslında iyilik dağıtmayı planlayan, Yay burcuna kendisini emanet eden Venüs, tüm kalpleri kendine getirmeyi planlıyor. Tabi bu seyre Merkür’ün de Oğlak burcundaki hareketinin katılacağını unutmayın. Yani gezegenler bize diyor ki; ya kalbinizi toparlayın, kime emanet ettiğinize dikkat edin ya da aşk defterlerini kapatın. Aşk gezegeni Venüs’ün her zaman söyleyecek çok sözü vardır. Bu sefer dağılan birliktelikleri, evlilikleri toparlamaya, destek olmaya geliyor. Duygulardan tutun da zevklere, tarzlara hatta aşkın nasıl yaşanacağına dair uyarılarda bulunacak. Güneş’i saymazsak, gökyüzünün en parlak cismi olarak göze çarpan Venüs, özellikle herkesin aşk hayatını ve güzelliğe dahil olan pek çok alanını etkisi altına almayı hedefliyor. Burcu Yay ve Ay burcu Yay olanları ise gökyüzü abluka altına alacak.

Hiçbir şey bu kadarla kalmayacak;

  • İlişkilerde macera ve özgürlük hissi artarken bir taraftan da sahiplenme iç güdüsü artacak.
  • Aşkta bencillikler son bulacak.
  • Yeni yılın ilk ayında sosyalleşmek, eğlenmek isteyeceğiz.
  • Aşkta sevgi dengeleri kurulacak. Kim daha çok seviyor sorunsalı ortadan kalkacak.
  • Bitirme kararı alınan evliliklere ikinci şans verilecek.
  • Hak etmeyen kişilere verilen ikinci şansların doğru kararlar olmadığı ortaya çıkacak.
  • Kişisel ilgi alanları değişiklik gösterecek, yeni yeteneklerimizi keşfedeceğiz.
  • Dünyada bilinmeyenlerin kapısı yavaş yavaş aralanmaya başlanacak.
  • Egosu ile konuşanlar bir bir ortaya çıkacak.
  • Altı boş söylemleri fark etmek hiç de zor olmayacak.
  • Eğer 1970-1984 yılları arasında doğduysanız Neptün’ünüz Yay! Bu da evliliğinize olan inancınızı artıracak. Son 4 yıldır yaşadığınız kara günler bitebilir.
  • Eğer 1982-1988 yılları arasında doğduysanız Uranüs’ünüz Yay ve bu yıl içinde evlenme kararı aldıysanız veya ilişkinizi geleceğe taşımak istiyorsanız işler istediğiniz gibi gidecek.
  • Eğer 1996-2010 yılları arasında doğduysanız Plüton’unuz Yay! Bu da demektir ki bu yıllar arası doğanlar eğitim ve gelişim ile ilgili sıçrayışta oldukları bir süreçten geçiyorlar.
  • Venüs aşkın, iyiliğin, merhametin sesini dünyaya ve kişisel hayatlarımıza yükseltmek istiyor. E tabi 21 Ocak’ta gerçekleşecek Ay Tutulmasının etkileri ile de birleşince kötüler ve iyiler siyah ve beyaz gibi tam olarak ayrışacak. Kısacası dünya bu sefer gerçekten baş döndürücü dönecek.

Astrolog Zeynep Turan

3.Ocak.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...