Yükleniyor . . .

MERKÜR BOĞA BURCUNDA (2019)

MERKÜR BOĞA BURCUNDA (2019)

Merkür seyri aleme çıkıyor.

6 Mayıs’tan 21 Mayıs’a kadar Boğa burcunda alemi gezecek olan Merkür, hepimize kendinize gelin mesajı veriyor.

Az laf çok iş günlerindeyiz.

Merkür, özgüvenimizi parlatırken harekete geçme konusunda üzerimizde olan ölü toprağını da kaldırıp atacağız. Mayıs ayı, 2019 yılının ilk dört ayına göre çok daha neşeli, keyifli geçerken hayata dair kaygılarımızı bir kenara atacağız.

Söylemesi kolay demeyin!

Zekayı ve iletişimi yöneten gezegen hepimizi öyle bir kendimize getirecek ki düşüncelerimiz eylemlere dönüşecek. Sırrımızı kendimize saklamayı tercih edecek, açıkçası başkalarının hayatlarıyla da ilgilenmeyeceğiz. Kim ne yapmış, kim ne demiş, sosyal medyada neler olmuş, kim kimden ayrılmış inanın bizi ilgilendirmeyecek. Her koyunun kendi bacağından asılacağını hatırlarken bir başkasının gerçeklerinin bizi ilgilendirmediğini hatırlayacağız.

Aklımız bizi şaşırtmayacak.

Gökyüzünde 21 Mayıs’a kadar sürecek olan Merkür’ ün bu ziyareti süresince aklımızı nasıl ön plana çıkardığımızı göreceğiz. Kaldı ki 21 Mayıs tarihinde hem Güneş hem de Merkür, İkizler burcuna geçecek. Yani Merkür, Güneş’in de desteğini alarak yöneticisi olduğu bir burçta hareket edecek.

Hakkımızı arayacağız.

Merkür, kendisini iyi hissettiği bir burçta hareket etmeye başlarken hakkımız olanı da bize geri getirecek. Harekete geçmekte zorlandığımız, kararsız kaldığımız, iyi mi yoksa kötü mü olacak diye düşünmekten adım atamadığımız olayları bir bir gerçekleştirmemize yardımcı olurken, üzerimizde hissettiğimiz baskıyı da en aza indirecek. Çok çalışıyorum ama emeklerimin karşılığını alamıyorum diyenlerin önünü açarken, aile içinde miras, hak, hukuk davalarını da bir sonuca bağlayacak.

Sosyalleşmekten geri kalmayacağız.

Merkür, ben seni destekliyorum mesajı verirken hem işimiz hem de sosyal hayatımız adına radikal kararlar alabiliriz. Bir süredir emin olmadığınız dostlarınız ile yollarınız ayırabilir, yeni bir arkadaş çevresine dahil olabilirsiniz. Özellikle iş hayatında aktif olarak yer alanlar bu süreçte iş arkadaşları ile çok daha sıkı bağlar geliştirebilirler. Açıkçası hayatınızda en ufak bir sorun dahi istemeyecek, sorun çıkarmaya çalışanlar için ise tavrınız net olacak.

Merkür, yorma bizi diyenlerden misiniz?

Jüpiter, Plüton, Satürn geri giderken işin aslı Merkür’ün bizi hiç de yormaya niyeti yok. Aksine mayıs ayı içinde İkizler burcuda seyrine devam edeceğini düşünürsek iletişim anlamında önümüzü açacak. Anlaşılmamak, anlamamak bir süreliğine rafa kalkacak. Emek verene karşılığını verirken, yer, yön değiştirmek zor olmayacak.

Kaygılarımızdan uzaklaşıyoruz.

Sürekli bizlere vesvese veren iç sesimizi bu süreçte çok fazla ciddiye almayacağız. Atacağımız her adımı kalbimize sormak yerine akıl süzgecinden geçireceğiz. Kendi içimizde denge içinde kalmak, huzurumuzu kaçıracak konuşmaların ya da ortamların içinde bulunmak istemeyeceğiz. Evet, eminim bu satırları okuyunca zaten istemiyoruz diyebilirsiniz. Ancak sizden şöyle bir mart ayına gitmenizi rica ederim. Her ne kadar huzursuz olsanız da katlanmak zorunda olduğunuz durumlar söz konusu oldu ve hoşunuza gitmeyen olayların içinde kaldınız. Merkür’ün Boğa burcundaki seyri bu duruma bir dur diyecek! Özellikle ikili oynadığını düşündüğünüz bir akrabanıza, bir arkadaşınıza kırmızı ışık yakabilir ve yaptıklarına dur diyebilirsiniz.

Para şart!

Boğa burcu parayı sevdiği kadar para harcamayı da sever. Bir de üzerine Merkür’ü misafir edince bu anlamda paramız geldiği gibi gidebilir. Maddi, manevi kazanımlarımızın artacağı bir süreçteyiz. Merkür’ün Boğa burcundaki hareketi esnasında yatırımlarımızı yönlendirebilir, yeni atılımlarda bulunabiliriz.

Astrolog Zeynep Turan

29.04.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...