Yükleniyor . . .

2018 YAY BURCUNDA DOLUNAY

2018 YAY BURCUNDA DOLUNAY

Bu Dolunay başka Dolunay!

Yönümüzü, kaderimizi belki de yaz aylarında hissedeceklerimizi belirleyecek.  Dikkate alarak okuyun lütfen.

Duygusal anlamda haklarımızı arayacığımız bir döngüyü temsil eden Dolunay’ın etkisinde arabesk bir ruh hali hâkim olacak. Bu etkiler içe kapanışı meydana getirirken aslında kendimize ve çevremize dair sorumluluklarımızı da üstlenmemizi sağlayacak. Toprak ve hava burcunda baskın olan Dolunay 2018’in hakları, adaleti, duyarlılığı ortaya çıkarttığı dönemi temsil edecek. Bu döngüde zamanın hızla aktığını da ifade edecek. Bugünlerde teknolojinin ve bu tabanlı konuların fazlası ile gündeme oturacağını gösterecek. Açıkçası bize ne kadar yansıtılıyorsa bu konularda o kadar bilgi sahibi olduğumuzu da fark ettirecek. Uranüs’ün bugünlerde burç değiştirmesi ve ekim ayına kadar da sabit etkide yoğunluk kazanması, kalıplaşmış birçok yapıya da reform getireceğini işaret ediyor.

Ne zaman meydana geliyor?

29 Mayıs 2018 17:20 sularında Yay burcunda Dolunay meydana gelecek.

Kimler eşlik ediyor? Neler oluyor?

Dolunay’ın yönetici gezegeninin (Jüpiter) Retro yapması duygusal olarak paylaşımlarda özenli olacağımızı gösteriyor. Bu yüzden içimize dönük yaşamayı tercih edeceğiz.

Uranüs’ün Boğa burcunun ilk derecelerinde hareket etmesi; perdenin artık aralandığını, kişiler ve olaylarla ilgili de karşı karşıya kalınacağını gösterecek. Sorunun aslında kim ya da kimler tarafından yaratıldığını da gösterecek.

Dolunay ateş burcunda meydana gelirken, karşıt burcunda yer alan Güneş; daha entelektüel olanı, medyayı, gazetecileri, yazarları, mimarları, tasarımcıları ve iletişim temelli meslekleri ön plana çıkaracak.  Döngü bu meslek alanlarında emek verenleri sarıp sarmalarken gelir düzeylerini düzene sokacak. Aynı zamanda dost ve düşmanları da ortaya çıkaracak.

Ailenin en yaşlı bireylerinin sağlık problemleri bu döngüde gündeme gelebilir. 1933-34 doğumlu olanları bu süreç yakından ilgilendirecek. Bir yandan ailede alınması gereken konuların da karar aşamalarını oluşturacak.

Dolunay’ın dikkat çeken diğer etkisi ise toprak hareketlerini tetiklemesi olacak.  Özellikle deprem, heyelan gibi konularda dünyanın ve Türkiye’nin farklı yerlerindeki gelişmelere şahit olabiliriz.  

Müzmin bekârlar evleniyor!

Uranüs’ün Boğa burcuna geçmesinin bu Dolunay’ın üzerinde oldukça etkisi olacak. Bir yandan gündelik yaşamlarımızı ve açıkçası alışagelmiş konuları da alt üst edecek. Farklı tatlarda sürprizler yaratacağını bu Dolunay ile görebileceğiz. Uranüs, temelli olarak ateş burcundan ayrılırken sabit etkide yer alacak ve Venüs ile ilişki kurması bu süreçte önemini artıracak.  Ve bu vesile ile kurulu düzenlere revizyon yaptıracak. Uranüs’ün Venüs ile iletişim kurması müzmin bekârları evlendiriyor. Asla olmaz dediğiniz aile içinde şaşırtıcı olacak evlilik kararları geliyor.

Şifalanıyoruz…

Bu dualı günlerde gerçekleşecek olan Dolunay herkesi etkiliyor. Bilinçaltını şifalandırıyor, değiştiriyor. Kendimizi tanımak ve içsel olarak inzivaya çekilmek için fırsatlar yaratıyor.  Son 7 yıllık döngüyü kapatırken, yeni bir 7 yıllık döngüyü başlatıyor. Hızlandırılmış bir tren misali yaşamımıza birçok etkiyi hemen yansıtıyor olacak. Değişimi çarçabuk yaşayıp, kabulleneceğimizi gösterecek. 

Kimleri etkiliyor?

Uranüs Akrep-Boğa burcunda olan kişileri bu süreç yakından ilgilendirecek. İlişkiler, kararlılık, kariyer, yatırım yapmak, yerleşik düzeni değiştirmek gibi konularda değişime açık olunacağını işaret edecek.

Krallıkla yönetilen ülkeler devrim mi geçiriyor?

Dünya prens ve prensesleri konuşacak!

Başta İngiltere olmak üzere, Krallık ya da İmparatorluk ile yönetilen ülkelerde gündem ciddi anlamda değişebilir. Uranüs toprak burcunda yerini almaya çalışırken yüzyıllardır ülkeleri yöneten sistemlerin nasıl değişime ve reforma gireceğini adım adım seyrettirecek. Eski imparatorluklar bu anlamda konuşulacak.  Bu kalıplaşmış düzende yönetilen ülkelerin modern, demokratik açılımlar ile değişime gidebileceklerini görebiliriz.  Birleşik Arap Emirliği, Katar, İspanya, İngiltere, Danimarka, Andorra, İsveç, Japonya ve Tayland gibi monarşi ile yönetilen ülkeler dikkat çekebilir.

Dolunay; İngiltere’de yapılacak düğünü ve Kraliçe’nin kritik sağlık konusunun gündeme geleceğini de işaret ediyor. Ayrıca İngiltere’nin AB üyeliğinden resmi olarak ayrılışını temsil edebilir.

Dünyada ise Amerika farklı konular ile dikkat çekecek: CIA, FBI gibi tabulaşmış ve gizli servisler olarak yürütülen sistemlerde açığa çıkacak konuları gündemine alacak.

Bu Dolunay’da 7 gün boyunca bunlara dikkat edin;

Koç; ailen ve akrabaların hakkında konuşma!

Boğa; küslüklerini ve öfkeni bitirmeye çalış!

İkizler; fevri hareket etme, olaylara olumlu tarafından bakmaya çalış!

Yengeç; geçmişi geçmişte bırak ve sosyal medya hesaplarına dikkat et!

Aslan; hayatındaki eksikliklere zaman tanı, estetik yaptırmak istiyorsan bu ayı kaçırma!

Başak; kendini düzenlemeye çalış, herkese cevap verme!

Terazi; pesimist konuşmuşlardan kurtul, işindeki gelişmelere açık ol.

Akrep; para sorunlarında önemli gelişmeler söz konusu olacak.

Yay; gereksiz konuları dert ettiğini düşüneceksin. Organizasyonlara, düğünlere doğum günlerine katılamayabilirsin, planlamanı düzenli yap!

Oğlak; duygularını belli et ancak eleştirilerini yönet. Eğer bu ara seyahatlere çıkacaksan konforunu da düşün.  

Kova; davranışlarını ve tepkilerini değiştirirsen hayatın değişir notunu görebileceğin bir yere yaz, çünkü gezegenler senin etrafında dolaşıyor.

Balık; huzur bulmak için olumsuz düşüncelerden, platonik duygulardan ve meraktan kurtulmalısın!

Zeynep Turan

27-04-2018

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...