Yükleniyor . . .

2018 VENÜS YENGEÇ BURCUNDA

VENÜS YENGEÇ BURCUNDA

20 Mayıs itibariyle sevgi daha da önem kazanacak.. Neden diyecek olursanız aşk gezegeni Venüs, Zodyak’ın en duygusal burcu Yengeç’te yaklaşık 25 gün sürecek seyahatine başlıyor. Venüs, Yengeç burcunda kendisini rahat hisseder ve duyguları açık eder. Aile temasının, anaç duyguların, duygusal paylaşımların, sevginin, aşkın, bağlılığın çok daha artacağı günler yaşayacağız. Birliktelikler de güven duygusu ön plana çıkarken koruyup kollanan aşklara da şahit olacağız.

İyileşiyoruz…

Değişimden korkanların dahi cesaretini ortaya koymaktan çekinmeyeceği bu süreçte değer verdiğimiz her şeyin adeta üzerine titreyeceğiz. Nasıl sevdiğimiz, neden sevdiğimiz, güzellik anlayışımız, ilişkilerden ve hayattan beklentilerimiz, değer verdiğimiz duygularımız ve benliğimiz ön planda olacak. Birlikteliklerin olağan akışı değişirken kalbimizin sesini dinlemekten geri kalmayacağız. Eğer birbirinizi sevdiğinizden emin olduğunuz ancak bir türlü doğru iletişimi yakalayamadığınızı düşündüğünüz bir ilişki yaşıyorsanız bilin ki bu süreçte çok daha dingin ve anlayış dolu günler geçireceksiniz. Evlilik kararı almak, birlikteliğiniz ile ilgili ciddi adımlar atmak, birlikte olduğunuz kişinin ailesi ile tanışmak ya da birlikte olduğunuz kişiyi aileniz ile tanıştırmak istiyorsanız bugünden itibaren harekete geçebilirsiniz. Tüm bu olumlu duyguların yanında birlikteliklere olan bağımlılıklar da artış gösterebilir. ‘Ben sensiz yapamam.’ cümlelerini sık sık duyabilir ya da kullanabilirsiniz.

Evliliklere yeni bir soluk!

Evlilikler de Venüs’ün Yengeç burcundaki hareketinden nasibini alacak. Özellikle ailesini büyütmek, ebeveyn olmak isteyen çiftler bu döngüyü değerlendirebilirler. Sevgini oluşumunun soyut duygulardan somut bir akışa geçeceği günler yaşarken evliliğinize dair çözümsüz olarak gördüğünüz sorunları da bir çözüme kavuşturabilirsiniz. Özellikle 1980-1984 yılları arasında doğduysanız ve öncü burçsanız (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) evliliğinizi bir süredir irdeliyorsunuz Venüs’ün Yengeç burcundaki seyri size çok iyi gelecek.

Duyarsız değiliz.

Merhamet duygusunun da ön planda olacağı bu gökyüzü hareketi esnasında etrafımızda olan bitene duyarsız kalmayacak, toplumsal olaylara da çok daha hassas yaklaşacağız. Özellikle sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilir, bizler de işin bir ucundan tutmak isteyebiliriz. Venüs’ün Yengeç burcundaki seyri yalnızca ilişkileri değil maddi konuları da işaret ediyor. Tasarruf yapmak bu süreçte çok daha kolay olurken, ihtiyaçlar dahilinde harcamalar yapmaktan da çekinmeyeceğiz. Yaşam alanımızı yenilemek, yatırım yapmak, belki yeni bir ev ya da araba almak için olumlu günler yaşayacağız. Eğer uzun zamandır para biriktiremediğinizden şikâyetçiyseniz ve bir türlü gerekli imkânı sağlayamadıysanız bu 25 günlük süreci değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Astrolog Zeynep Turan

27.04.2018

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...