Yükleniyor . . .

2018 MERKÜR BOĞA BURCUNDA

MERKÜR BOĞA BURCUNDA

Emek Veren Kazanıyor

Gökyüzünün gezgin gezegeni Merkür 13 Mayıs itibariyle Boğa burcunda hareket etmeye başlıyor. Gökyüzünde birçok gezegenin eş zamanlı hareket halinde olduğunu ve büyük bir değişimin içinde olduğumuzu daha önce kaleme almıştım. İletişim gezegeni Merkür, kendisini iyi hissettiği bir burçta hareket etmeye başlarken, yıkılmış özgüvenimizi toplamamıza da yardımcı olacak. Harekete geçmekte zorlandığımız, kararsız kaldığımız, iyi mi yoksa kötü mü olacak diye düşünmekten adım atamadığımız olayları bir bir gerçekleştirmemize yardımcı olurken, üzerimizde hissettiğimiz baskıyı da en aza indirecek. Çok çalışıyorum ama emeklerimin karşılığını alamıyorum diyenlerin önünü açarken, aile içinde miras, hak, hukuk davalarını da bir sonuca bağlayacak. Eğer ailede toprak veya miras meseleniz varsa hatta devletin daha önce istimlak ettiği arazilere veya miraslara sahipseniz hazır olun bugünlerde bu konular ile ilgili haberler alabilirsiniz. Hayatında radikal değişiklikler yapmak isteyenleri destekleyecek olan Merkür, adeta korkma ben seni destekliyorum diyecek.

Sosyalleşmekten geri kalmayacağımız bu süreçte hem işi hem de eğlenceyi bir araya getirmekten geri kalmayacağımız. Bulunacağımız ortamlarda kendimizi en iyi şekilde ifade ederken iş bağlantılarımızı da genişletebiliriz. Özellikle ticaretle uğraşanlar evrak, raporlar ve sözleşmeleri açısından yoğun bir dönem geçirebilirler. Uzun soluklu iş anlaşmalarını destekleyen gökyüzü kazanmak isteyip, kazanamayan kimseyi bırakmayacak.

Çok konuşan değil, emek veren kazanacak!

İletişimi, zekayı, işimize karşı duyduğumuz isteği temsil eden Merkür, emek verene şansım döndü dedirtecek güzellikte günler yaşatabilir. Şans kapılarını zorlamamız gereken bu süreçte, değişim de kaçınılmaz olacak. Başka neler olacak derseniz;

  • Kendimizi çok daha iyi anlamaya başlayacağız. İç sesimize kulak verirken başkalarıyla da empati kurmak kolaylaşacak.
  • Maddi, manevi kazanımlarımız artarken, kendimizi de yönlendirmekte zorlanmayacağız.
  • Yaşadığımız ortamla denge içinde olmakla kalmayıp, tercihlerimizi de aynı paralel de alacağız.
  • Yetenek ve sabır gerektiren konularda büyük adımlar atabiliriz.
  • Bu süreçte vazgeçmek kelimesini lugatımızdan çıkarmakla kalmayıp, mücadele etmekten de çekinmeyeceğiz.
  • Doğru bilgiye her zamankinden daha çok önem vereceğiz.
  • Bu süreçte aldığımız kararlar hayatımızın geri kalanını etkisi altına alabilir.
  • Her ne kadar kazanmak için her yol mubahtır deseler de doğru olanı yapmaktan asla çekinmeyeceğiz.
  • Hayatımızda engel olarak gördüğümüz, attığımız adımlarda tökezlememize neden olan kişilerden uzaklaşmayı tercih edeceğiz.
  • Toplumsal olaylara ve değerlere verdiğimiz önem artacak.

Astrolog Zeynep Turan

24.04.2018

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...