Yükleniyor . . .

2018 MERKÜR ASLAN BURCUNDA

MERKÜR ASLAN BURCUNDA

İletişimi, zekayı, anlaşılmayı ve kendini ifade etmeyi, doğruyu, yanlışı temsil eden semanın en hareketli ve dinamik gezegeni Merkür, 30 Haziran itibari ile cesareti ve gösterişi ile bilinen Aslan burcuna geçiş yapacak. Tüm gerçekleri tüm çıplaklığı ile gözler önüne sermeyi planlayan Merkür, diğer gezegenlerin etkisi ile de çok daha sert ve değişken olacak. Sabit nitelikli bir burçta hareket edecek olması mizacını değiştireceğini işaret ederken, kim kimin hakkını yedi, kim kötülüğe seyirci kaldı, kim kimin âhını aldı? Hepsinin ortaya çıkmasına neden olacak. Yaşadığımız sorunların nedenlerini ve çözümlerini göstermeyi kendisine görev bilen Merkür seyre dalanları da uyaracak.  Bu süreçte Yeşilçam filmlerini aratmayacak anlar yaşanırken, kendi hayatlarımızın kahramanı olmaktan da geri kalmayacağız.

Değişimlerin öncüsü olan bir ayı geride bırakırken mücadelenin asıl şimdi başlayacağını fark edeceğimiz olaylar silsilesi içinde kalmamız ise an meselesi. Nedenine gelecek olursam; gösterişi seven Aslan burcunun ruhu ile mücadele edecek olan Merkür ego savaşlarını da gözler önüne serecek. Merkür’ün Aslan burcundaki seyri kendi hikayemizi yazmamız için adeta bize bir şans verecek. Yeni başlangıçlara adım atmaya cesareti olmayanlara deyim yerindeyse cahil cesareti verirken, kendisini değil de egosunu besleyenlerin ise önüne sert duvarlar örecek.

Genel olarak gökyüzünün temasında pişmanlık yer almazken, kişisel başarılarını hazmedemeyenlere sonradan pişman olacağı konuşmalar yaptırabilir. 2018 yılının genel havasında kendini geliştiren etkiler mevcutken, kendine yatırım yapanlar mutlaka ama mutlaka kazanacak. Aynı zamanda para harcama isteğimizi de tetikleyecek olan bu gökyüzü seyri heyecan arayışımızı daha da artıracak.

Ne söylediğimiz kadar nasıl söylediğimiz de önemli!

Merkür’ün Aslan burcundaki seyri ikili ilişkilere, dostluklara, iş ilişkilerine vurgu yapacak. Kalabalık ortamlarda yer almak, sosyalleşmek, söylediklerimiz ile yaptıklarımızın bir olması çok daha önem kazanacak. Kolektif bilincin çok daha etkin olacağı bu süreçte birbirimize iyi gelmek için de uğraşacağız. Herkesin hayatında iyi ya da kötü değişimin olacağı bu süreçte temmuz ayının da yavaş yavaş gündemi ortaya çıkacak. İş hayatının da gündemde olacağı bu döngüde hedeflerimize ulaşmak için yeni yollar arayabiliriz. Terfi etmek, başarıları ispat etmek, yeni bir projeye başlamak için gerekli gücü kendimizde bulacağız. Eğer sanatla, reklamcılıkla, yazarlıkla ilgili bir işiniz varsa önemli bir başarı kazanacağınız günler yaşayabilirsiniz. Hem sosyalliğin hem de kariyer hayatının aynı paralelde ilerleyeceği bu süreçte kendimizi daha da geliştireceğiz. Gökyüzü, bütün sanat dallarını ve sanatçıları bu süreçte çok daha destekliyor.

Geri adım atmak yok!

Merkür, Aslan burcundayken bireysel düşüncelerimiz daha da önem kazanacak. Özellikle başkalarından fikir almak, hayatımız ile ilgili ikinci, üçüncü kişilere söz

Bu durum kendimize pozitif ayrımcılık yapabileceğimizi, bireysel kararlarımızda daha etkin olacağımızı vurguluyor. Kendi düşüncelerimize çok daha önem verirken, aynı zamanda çevremizdeki kişilere de empoze etmeye çalışacağız. Herkesin ben bilinci artarken, bazı yanlışları görmek de bir o kadar zor olabilir. Hedeflerimiz için var gücümüzle çalışırken en ufak olumsuz söylemde akıl karışıklığı yaşayabiliriz. Bu sebeple ciddi bir adım atmadan önce en az iki kere düşünmeli, emin olduğumuzdan dahi emin olmalıyız.

İkili ilişkileri es geçmiyor!

Bu süreçte nereden geldiği belli olmayan özgüven patlamaları ikili ilişkilere hasar verebilir.  Özellikle son 2 yıldır sevgili ya da nişanlı olan çiftler arasında evlilik üzerine sorunlar yaşanabilir. Evliliğinin 7.yılını dolduran çiftleri geçmişe yönelik sınavlara tabi tutabilir. Merkür’ün içine bir Aslan edası kaçmış, kolay değil elbette. Her şeyin merkezine bir lokma ego, bir lokma ukalalık, bir de kendinden emin tavırlar karışınca ortaya “gözde kişilikler” çıkacak. Yani hem tatlı hem de sert olmak bu dönem oldukça mümkün.

Merkür Aslan Burcunda In:

İddialı söylemler ve ego…

Merkür Aslan Burcunda Out:

Kendi halinde kalmak ve bildiğini kendine saklamak…

Burçlara etkisi;

Koç: Kendini çok daha iyi ifade edeceğin bir süreç yaşayacaksın.

Boğa: Aile kavramı ön plana çıkarken, evlilik kararı alabilirsin.

İkizler: Daha önce bulunmadığın sosyal çevrelerde bulunacaksın.

Yengeç: Statü sahibi kişilerle olan diyaloğun artacak.

Aslan: Aşk hayatın ön planda olacak.

Başak: Kişisel değişimler yapmaktan çekinmeyeceksin.

Terazi: Değişimi hayatının her alanına yansıtacaksın.

Akrep: Çevrendeki insanlara ikinci bir şan vermeye başlayacaksın.

Yay: Hedeflerin yön değiştirebilir, yurt dışı seyahatleri gündeminde olacak.

Oğlak: Maddi yatırımlar yapacaksın, alım-satım işleri gündeminde olacak.

Kova: Yeni duygusal değişimler yaşayacaksın.

Balık: Özellikle mirasa dayalı geçmişe dair sorunlarını çözüme kavuşturacaksın.

Astrolog Zeynep Turan

04.06.2018

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay toprağın değişkeninde. Neden-sonuç ilişkisi kurmak isteyeceğimiz bir gün! Evde hummalı bir temizlik yapmak isteyeceğiz. Saman altından su yürütenler hayal kırıklığına uğrayabilir.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...