Yükleniyor . . .

MERKÜR AKREP BURCUNDA (2018)

MERKÜR AKREP BURCUNDA (2018)

Akrep burcu ile Merkür’ün mücadelesine hazır mısınız?

Su burcu Akrep’te 10 Ekim itibari ile hareket etmeye başlayacak olan Merkür, tozu dumana katacak. Ekim ayının gündemini elimden geldiğince sakin ve yumuşak ifade etmeye çalışıyorum. Ancak bir tarafta zorlayıcı Yeniay, bir tarafta Venüs’ün Akrep burcunda Retro hali ve şimdi de iletişim gezegeni Merkür’ün Akrep burcunda hareketi kolay bir ay yaşamayacağımızın da işareti. Şaşırtıcı sürprizlerin yaşanacağı bu süreci son derece hızlı yaşarken, yüzleşmesi de bol olacak. Var olan gücümüzü kendimize harcamamız gereken 21 günlük döngü hayatımızın anlamı adına çok önemli olacak.

Kim daha çok biliyor yarışına gireceğiz.

Çok bilmenin yarışacağı günler yaşayacağımızı bilmelisiniz. Ufak tefek sorunları gözümüzde daha da büyütürken yardım istediğimiz kişilerin yardım ediyormuşçasına davranıp sürekli eleştirel tavır takınması kendi işimizi kendimizin halletmesi gerektiğini de gösterecek. Özellikle maddi sıkıntılar sonucunda daha önce yardım ettiğimiz kişilerden yardım beklerken, sırtlarını dönmeleri hiç de zor olmayacak. Zor zamanımızda yine en iyi, en sağlam destekçimiz kendimiz olacağız.

Şüpheci olmak bu sürecin şanından.

Akrep burcunda Merkür’ü zapt etmek oldukça zor olacak. Ne var ne yok ortaya dökülmeye uygun günler yaşarken sırlarımızı saklamakta zorlanabiliriz. Şüpheci kimliğimiz ön plana çıkacak ev adeta hepimiz birer dedektif olacağız. Mantığın ve gerçekliğin ışığında hareket ederken bin düşünüp bir konuşacağız. Güç gösterilerine pabuç bırakmayacağımız bu süreçte herkes kahraman olmaya aday olacak.

Dost acı söyler hem de ne acı!

Tatlı dil mi yılanı deliğinden çıkarır yoksa sivri dilli olmak mı kazandırır diye çok düşünmeyeceğiz. Bildiğimiz doğruları cesurca dile getirirken, kim üzülmüş kim kırılmış hiç kimsenin umurunda olmayacak. Konuşmak iyi güzel peki ya dinlemek? İşte bu biraz zor olacak. Herkes hâkim edasıyla kararını açıklarken haksızlığa uğramak içten bile olmayacak.

Merkür Akrep burcunda in;

Gizli kalmış her şey ortaya çıkacak.

Merkür Akrep burcunda out;

Hırsına yenilen oyun dışı kalacak.

Burçlara Etkileri;

KOÇ: Kısa süreli yeni bir aşk yaşayabilirsin.

BOĞA: Ortaklıklar, yakın akrabalar 21 gün boyunca gündeminde olacak.

İKİZLER: İş değişikliği gündeme gelirken yeni bir proje ile adından söz ettirebilirsin.

YENGEÇ: Aşk hayatın adına kaygılı günler yaşarken, dürüstlüğün önemini bir kez daha anlayacaksın.

ASLAN: Aile hayatı, taşınma gibi konularda fevri davranışlar sergileyebilirsin.

BAŞAK: Yeni başladığın bir proje ile ilgili fikir değişiklikleri yaşayabilirsin.

TERAZİ: Kredi, borç para alma ya da verme gibi maddi konular 21 gün boyunca gündeminde olacak.

AKREP: Sosyal hayatında köklü değişiklikler yaparken, ani kararlar alabilirsin.

YAY: Kaygılarını yönetmekte zorlanacağın bu süreçte, sivri dilli olmak sana kaybettirebilir.

OĞLAK: Yeni sosyal çevrelere dahil olurken, birilerinin de dikkatini çekeceksin.

KOVA: Toplumsal statün güç kazanırken, kariyerinde değişimler olabilir.

BALIK: Kısa süreli seyahatler gündemine gelirken, hayatının yönünü değiştirecek bir olay yaşayabilirsin.

Astrolog Zeynep Turan

1.10.2018

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay toprağın değişkeninde. Neden-sonuç ilişkisi kurmak isteyeceğimiz bir gün! Evde hummalı bir temizlik yapmak isteyeceğiz. Saman altından su yürütenler hayal kırıklığına uğrayabilir.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...