Yükleniyor . . .

2018 MARS KOVA BURCUNDA

2018 MARS KOVA BURCUNDA

Kazanmak isteyen yönümüzü ortaya çıkarmaya niyetli olan, mücadele gezegeni Mars, özgürlüğe ve teknolojiye düşkünlüğü ile bilinen Kova burcunda 17 Mayıs itibariyle geçiş yapıyor. Fark yaratan deneyimler yaşamamıza sebep olacak olan bu gökyüzü olayı 14 Ağustos’a kadar düz seyri ve Retro hali ile devam edecek. Yani yaklaşık 3 ay boyunca Kova burcunda hareket ediyor olacak ve sıra dışı etkilerini, diğer gezegenlerin hareketleri ile birleştirecek. Bu süreçte güçlü kalmak için elimizden geleni yaparken bir taraftan da kazanmak için çok çalışacağız. Özgün ve yenilikçi olmak isterken, orijinal fikirler üretebilir, kendimize yani kazanç kapıları sağlayabiliriz. Risk almanın adeta bir hobi haline geleceği günler yaşarken aldığımız her riskin de olumlu sonuçlanmayacağını göreceğiz.

Herkes hayat yolunda verdiği mücadeleyi kazanmak istiyor ve bir savaşın asla iki kazananı olmaz. Emek vereni, kaderini seveni destekleyen bu gökyüzü hareketi mücadele etmekten pes etmeyen kişileri hedefine alacak ve desteğini esirgemeyecek. Güçlü olmak moda olurken, fiziksel şiddet değil zekâ gücü yüksek olan kazanmaya çok daha yakın olacak.

Yeniliklerin öncüsü olarak bilinen Kova burcuna ruhunu katacak olan mücadele gezegeni silahlanmayı, yüksek cesaret gerektiren olayları, şiddeti, açık düşmanlıkları, rekabeti, teknolojiyi, yenilikleri, orijinal fikirleri de temsil eder. Anlayacağınız dolu dolu bir üç ay yaşayacağız.

Başka neler olacak derseniz;

  • Astroloji ve astronomi adına gelişmeler yaşanabilir, uzay bilimleri yeni keşiflerini ilan edebilirler.
  • Büyük markalar çalışanları ile sınanabilir, grevler, toplu iş bırakma, istifa etme gibi olaylarla karşılaşabilirler.
  • Otoriter figürler ile fikir çatışmaları yaşanabilir ve toplumsal olaylar gerçekleşebilir.
  • Bugünden itibaren siyasi arena çok daha şiddetli bir hâl alabilir.
  • Teknoloji, telekomünikasyon, uydu yayıncılığı ile ilgili gelişmeler yaşanabilir.
  • Uzun süredir tedavisi olmayan hastalıklarla ilgili umut ışığı olacak icatlar söz konusu olabilir.
  • Farklı örgütlerin ve oluşumların gerçekleştiğini duyabiliriz.
  • Düşünce özgürlüğü ile ilgili yeni yasa tasarıları, söylemler medyada yer alabilir.
  • Metafizik ve tasavvufi konular popüler kültürün ayrılmaz bir parçası haline gelebilir.
  • Meydan okuyan, radikal söylemlere şahit olabiliriz.
  • Sosyal medya mecraları ile ilgili yasal düzenlemeler söz konusu olabilir.
  • Yazılı ve görsel basın, yayıncılık, internet haberciliği, magazin haberciliği tanımları değişebilir.

Mücadele gezegeni Mars’ın etkisi ile bizler de hedeflerimizi değiştirebilir, çok daha hızlı gerçekleşebilecek planlar yapmak isteyebiliriz. Özellikle kısıtlandığımız alanları revizyondan geçirmekten çekinmeyeceğimiz bu süreçte hızlı kararlar alıp, aynı hızla hayatımıza adapte edebiliriz. Mars’ın Kova burcundaki hareketi esnasında bir gerçek, esaslı bir amaca bağlı her konu başarıya ulaşabilir. Benden söylemesi.

Astrolog Zeynep Turan

26.04.2018

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...