Yükleniyor . . .

HANGİ BURÇ, HANGİ ŞEHİR?

HANGİ BURÇ, HANGİ ŞEHİR?

UNUTULMAZ BİR TATİL İSTER MİSİNİZ?
 
Aşka aşık Teraziler, tutkulu Akrepler, aşkta kendini kaybeden Koçlar, mantık insanı Oğlaklar... Her burç, aşkı farklı yaşıyor madem; o zaman sevdikleri mekanlar da, gittikleri yerler de birbirinden farklı olacaktır. Kimi huzurlu bir yer isterken, kimi kalabalık şehirlerde kendini bulacak; kimi deniz kenarda, kimi de doğanın içinde bir mekan hayal edecek. 
 
Kısacası, burçların da şehirleri var! Sevgilimle nereye gitsem diye oturup kara kara düşünmeyin ve yazımızdan kopya çekin. İyi eğlenceler...
 
KOÇ 
 
Koç, aşkta kendini kaybedebilir. Aşk hayatının vazgeçilmezidir. Açık yürekli oluşu ve cesaretiyle, çevresindekileri etkisi altına alır. Hayata dair tüm hırslarını, ilişkiler üzerine kurmuştur. Ya sevmek ya da sevmektir ilkesi. Fitliğin ve görselliğin sonsuzluğunda kaybolmak ister. Onu elde etmek kadar, elde tutmak da zordur. Koç burcu bir sevgilin var ise onu Amsterdam şehriyle özdeşleştirebilirsin. Amsterdam'ın eğlenceli ve kalabalık hayatı, tam sevgiline göre olacak. Seninle geceleri barları gezmek, gündüzleri şehri keşfetmek; unutulmaz bir tatil olacaktır. 
 
BOĞA 
 
Boğa ya olanı değiştirme mücadelesine girer, ya da aşkı bulmak için tüm ömrünü verebilir. Sabırla bekleyebilir. Onun için aşk güvendir, huzurdur. Sonsuzluğun ancak güvenle ve uyumlu şartlarla sağlanacağını düşünür. Aşkta zarafete önem verir, romantizm ondan sorulur. Keyifli bir ortamda saatlerce oturabilir. Eğer sevgilin bir Boğa burcu ise onu Barselona şehriyle özdeşleştirebilirsin. Sevgilin burayı çok beğenecek ve her caddesinde vakit geçirmek isteyecektir. Bulduğu, gördüğü her mekânda oturup seninle kahvesini yudumlamaktan keyif duyacaktır.
 
İKİZLER 
 
Sevgilin İkizler ise ona neyin iyi geleceği ile ilgili kafa karışıklığı yaşıyor olabilirsin. Sevgilinin, gezmeye, öğrenmeye meraklı olduğunu göz önünde bulundurmalısın. Keşfettiği sürece, aşkı daima tazedir. Onunla yapacağınız program hareketli, renk renk, kalabalık ve hesaplı olmalı. 
Sevgilin İkizler burcu ise onu Tokyo şehri ile özdeşleştirebilirsin. Buraya gitmek sevgilin için asla unutulmayacak bir hatıra olacak. Tokyo'nun hızlı değişen, hareketli hayatı; kendini kaybetmesine sebep olacaktır. Sana da minnettar kalacaktır.
 
YENGEÇ 
 
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki her şeyle ilgilenen, duygusal yapıya sahip bir sevgilin var. Hislerini açıklamak ve güvenmesini sağlamak, aşkta yardımcın olacaktır. Onu mutlu etmek istiyorsan, ona son dakika sürprizleri yapmak yerine; önceden minik bilgiler verebilirsin. Yengeç burcu olan sevgilini, romantik atmosferine istinaden; Paris şehri ile özdeşleştirebilirsin. Paris'in ara sokaklarında gezinirken, ona gelecekle ilgili planlarını anlatabilirsin. Mutlaka ama mutlaka minimalist seçimler yapmalısın. Ayrıcalıkları hissetmeyi seven biriyle berabersin.
 
ASLAN
 
Sevgilin bir Aslan ise onu şaşırtman biraz zor olacak. Çünkü yapılan ve düşünülen her şeyden haberi olabilir. Gözü her zaman açıktır ve etrafındaki olaylardan bilgi sahibi olmaya çok önem verir. Eğer sürprizini fark edemezse, sürprizinle karşılaştığında onun ayaklarını yerden kesmiş olacaksın. Aşkta heyecana önem verir, iltifatlar ruhunu okşar. Sevgilini Londra şehriyle özdeşleştirebilirsin. Londra'nın ihtişamlı atmosferi ve yaşanmışlığıyla büyülenirken, ona kısa ama keyifli bir tatil yaşatmış olursun. Şaşkınlığı ile beraber sana hayranlığı da artacaktır.
 
BAŞAK 
 
Başak aşkı önemsemiyor gibi görünür, fakat aşka düşkündür. Ölçülü hareket etmeyi sever. Her zaman programlı ve sistemlidir. Bu yüzden heyecanı hayatında istemiyormuş gibi gözükebilir. Fakat görüntüye aldanmamalısın. Ev, doğa ve huzuru pekiştirebileceğin Başak burcu sevgilinin ruh hali, huzur teması altında doğadır. Başak burcunun ruhu her zaman doğadan, topraktan ve manzaradan yanadır. Eğer bir fırsatını bulursan mutlaka Başak burcu sevgilin ile Avustralya'daki Perth şehrine git. Düşüncelerinden arınabileceği ve çevre düzenlemesi bol olan bu şehir, onun ruhuna iyi gelecektir. Bu gezi, ilişkinize hayat verecek. 
 
TERAZİ 
 
Terazi azimlidir. Aşka âşık bir yapısı vardır. Aşk olmadan yaşamayacağını düşünür. Aşkını, hayatının en önemlileri kısmında başa yerleştirmeyi sever. Aşkta da azimlidir. Ancak bazen o da her şeyi unutup kafasını dinlemek, tembellik yapmak ve eğlenmek isteyebilir. Eğer sevgilin bir Terazi ise onu Santorini Adası ile özdeşleştirebilirsin. 
Tamamen tatil adası olan Santorini, sevgilin için çok ideal bir yer olacak. Burada gönlünüzce denizin tadını çıkarıp, keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ona sürprizini söylerken, dikkat et heyecandan kollarına düşüp bayılabilir.
 
AKREP  
 
Akrep burcu deyince akla ilk gelen şey tutkudur. Aşkını tutkuyla yaşamayı tercih eder. Aşk kokan kelimeler ve davranışlar, onun çok hoşuna gidecektir. Sadakatsiz bir ilişkide onu tutamazsın. Akrep, tutkulu ve sıcak ülkelerin insanıdır. Su ve deniz, ona her zaman iyi gelmiştir. Eğer sevgilin Akrep burcu ise ve bir gün ona jest yapmak istersen, onu mutlaka Maldivler'e götür. Maldiv adalarından birinde tatil yapmak, mutlaka ona çok iyi gelecek. Hoş manzarada şezlonglara uzanıp, içeceklerinizi yudumlamak da cabası.
 
YAY  
 
Yay, özgürlüğüne düşkündür. Aşka bağlı değilmiş gibi gözükebilir. Fakat her zaman görüntüye aldanmamanı öneriyoruz. Eğer seni seçtiyse, aşktan korkmaz ve sahip çıkar. Bağlanmaktan başta uzak durmak istese de aşkı bulduğunda, kolayca bırakmak istemez. Yay burcu biri ile birlikteysen, onun kültürlere olan ilgi ve merakını artık çözmüş olman gerekiyor. Her konuda bilgi sahibi Yay burcu sevgilin, şehirlerle ilgili de bilgi sahibidir. Bu bilgilerini gidip bir de yerinde görmek onu çok heyecanlandıracaktır. Gezgin ve meraklı ruh haline sahip sevgilini, Venedik'e götürmeni tavsiye ediyoruz. Onun için unutulmaz bir deneyim olacaktır.
 
OĞLAK 
 
Oğlak ile birlikteysen, onun kuralcı kişiliğini hemen fark etmişsindir. Ciddi yapısı ile sadakate önem verir. Biraz da maddiyatçıdır. Aşkta da mantık isteyebilir. İstikrarlı bir ilişki, tam Oğlak’a göre. Uzun soluklu ilişkileri tercih eden bir yapısı vardır. Şartları zorlamayı seven Oğlak, kültürleri tanımaya çok düşkündür. Eğer bir gün gezi programı yaparsan, sevgilini mutlaka Berlin'e götürmelisin. Gelişmiş şehir hayatı ve kalabalık caddeleriyle Berlin, sevgilinin dikkatini çekecektir. Eğlenirken bir şeyler öğrenmek hoşuna gidecek.
 
KOVA  
 
Zekâsı ve anlayışı, aşkta en önemli tarafıdır. Aşkın içinde eğlencenin de olması gerektiğine inanır. Hem eğlenmek hem aşık kalmak ister. Kova insanı, gezmek ve görmek için dünyaya gelmiştir. Dolayısıyla Kova burcu sevgilinin ruhu, her şeyin bir arada yaşandığı, teknoloji ve şehir hayatının fazlasıyla aktif olduğu bir yerle özdeşleştirilebilir. Böyle bir yer neresi dersen, New York deriz. Onu evinde hissettirebileceğin ikinci yer New York'tur neredeyse.
 
BALIK   
 
Balık, derin duyguların insanı olarak bilinir. Âşık olunca ayaklarının yerden kesildiğini hisseder. Fakat bilinmeyen en büyük özelliği, gözlemci kişiliğidir. O, her şeyi görür ve anlar. Dolayısıyla eğer sevgilin bir Balık burcu ise onun ruhunu Budapeşte şehri anlatabilir. Balık burcu burada hem keşfeder, hem de düşünür. Balık, zeki insanların ve tarihin geleceğe ayna tuttuğuna inanır. Sevgilinle bir yolculuk düşünürsen, buraya kesinlikle uğramalısın. 
 
Astrolog Zeynep Turan
13.01.2014
Günün Ruh Hali
Ay toprağın değişkeninde. Neden-sonuç ilişkisi kurmak isteyeceğimiz bir gün! Evde hummalı bir temizlik yapmak isteyeceğiz. Saman altından su yürütenler hayal kırıklığına uğrayabilir.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...