Yükleniyor . . .

ASLAN ERKEĞİ, AŞK HAYATINI HANGİ BURÇLA NASIL YAŞAR?

Bir Aslan erkeğinin nasıl dikkatini çekersin!

Yönetici gezegeni Güneş’tir…

Elementi ateştir. Zodyak’ın beşinci burcudur.

Aslan erkeği ikili ilişkilerde deyim yerindeyse mükemmel bir partnerdir. Zeki, sevecen, romantiktir ve pratikliğiyle de dikkat çeker. İltifat ve övgü almaktan oldukça hoşlanır. Ateş grubundan olduğu için sinirlendiğinde kızgınlığı patlama şeklinde cereyan eder. Kin tutmaz ve kızgınlığı gelip geçicidir. Gururludur.

Hareketli ve neşeli tavırlarıyla ortamların aranılan insanı yapar! Rahatına düşkündür ve lüksü oldukça sever. Gezmeyi, eğlenmeyi ve sosyal aktivitelerde bulunmaktan bir hayli hoşlanır. Sorumluluk sahibidir ve işlerinde detaycıdır. Emir almaktan hoşlanmaz ve yönetmeyi sever. Çevresiyle oldukça ilgilidir ve merhametli olduğu için de yakınlarının ve dostlarının sorunlarıyla yakından ilgilenir ister. İyi bir dinleyicidir ve dost canlısıdır. Romantiktir. İyi bir âşıktır. Sadıktır. Evlilikten hoşlanır ve evine bağlıdır. Çocuklarına düşkün ve sevecen bir baba olur.

Onu etkilemek istersen; kendisini elinde tutabilecek, sorumluluklarının farkında olan kadınlardan hoşlanır. Özellikle sevgisini esirgemeyen, fedakâr, yaptıklarına karşılık veren kişiler daha fazla ilgilerini çeker. Onu değerli olduğunu hissettirmelisin. Her ne olursa olsun yanında olacağını bildiği kadınlardan hoşlanır. Yanında olduğu kişiyle birlikte kendini huzurlu ve mutlu hissediyorsa daha fazla bağlanacaktır. Sürekli olarak gururunu okşayıp onu övecek enerjin var ise bu tarz kadınlardan fazlasıyla hoşlanır, unutmamalısın!

Aslan ve Balık: sizin tüm fantezilerinizi tatmin edebilir.

Balık hassas ve romantiktir! Sana aşk notları, hediyeler yollar. Burada ortak bir yönünüz var çünkü Aslan burcu da aşka âşıktır. Balık erkeği, senin duygularını anlar ve kapsayıcı olacaktır. Balık, paraya hiç önem vermez! Pahalı şeyler almayı ya da kendi yarattığı hediyeleri sana sunmayı sevecektir. Anlayışlı tavırlar ve güven verici konuşmalar bu ikili için dayanılmaz bir mutluluk demektir. Sürprizler yapmak, bir mum ışığı atmosferi her ikinizin tutkusuna ve arzularına uyum sağlamanıza neden olacaktır.

Aslan ve KoçBu ilişki heyecanlı, tutkulu, göz alıcı, eğlenceli ve canlı olacaktır!

İkiniz de çabuk öfkelendiğiniz için kavga edebilirsiniz. Belki de barışmak çok zevkli olduğu için kavga etmeyi seviyorsunuzdur. Koç oldukça hırslıdır, Aslan ise şartlar onu zorlamadıkça kılını bile kıpırdatmaz! Her şeye layık olduğunu düşünürsün. Bir Koç kadını ile ego savasına girersen, seni hayranlıkla izlemesine neden olabilirsin. Aslan erkeği, Koç kadınının kazanma arzusundan çok etkilenir. Koç kadını yaratıcılığını, cömertliğini, insan ilişkilerini çok beğenir. Koç kadını oyun oynamayı sever ve sen bundan inanılmaz haz alırsın. Hatta bu ikili için eğlence haline dönüştürürse bu durum, tatlı bir rekabete dönüşür.

Aslan ve Akrep: Aranızda bastırmaya çalıştığınız bir gerilim var!

Akrep, Aslan’dan daha gizemli ve derin duygulara sahiptir. Onun duygularını anlayamadınız zamanlar olacaktır. Akrep az konuşur ve kendinden pek bahsetmez. Bu ilişkide sevgisini gösteren taraf sen olursun! Güneş tarafından yönetilen Aslan, gülüşü ile buz dağlarını bile eritebilir. Akrep ise savaşçı bir ruhtur ve duygularını açığa vurmaz, masalsı bir gizeme sahiptir. Akrep sevdiği zaman tüm benliği ile sever! İkiniz de hiçbir şeyi hafife almazsınız, özellikle de birbirinizi! İkiniz de aynı derecede kıskanç ve sahiplenici olduğunuz için aranızda sorun olmayacaktır. Birbirinize hayat boyu sadık kalacaktır. Siz ise aynı sadakati göstermekte zorlanabilirsiniz. Para harcarken abartırsınız, Akrep sizin harcamalarınız karşısında dehşete düşecek ve ekonomik olmanız için size yalvaracaktır.

Mitolojide Aslan burcu ve temel içgüdüsü…

Aslan, Yunan mitolojisinde Herkül'ün kudretini ve yenilmez gücünü temsil eder. O müthiş enerjiyi ve gücünü, Herkül'ün ruhundan esinlenerek kahramanlık hikayelerine kadar yazdırmıştır. Aslan burcunun kendine has fiziksel cazibesini nereden aldığını şimdi daha iyi anlayabiliriz. İstediğini almak ve kafasına koyduğunu yapmak konusunda kendine güveni ortadadır, ve bunu karşı tarafa direk hissettirir. Durum böyle iken; gözünde ve kalbindeki hedefine ulaşma konusunda hünerleri kaçınılmazdır. Sempatik görüntüsünün yanında cinsel dürtüleri de yoğundur. Güç ve cazibe arasında kalacaksın, başının dönmesi normal değil mi!

Astrolog

Zeynep Turan

Yazının her hakkı saklıdır.

14.11.2015

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...