Yükleniyor . . .

2024 MAGAZİN

2024 Yılında Magazin Dünyasında Neler Olacak?

2024 yılının hızına magazin dünyası da eşlik etmeye hazırlanıyor. Gezegen konumları, ünlü isimlerin kariyerlerini ve özel hayatlarını mercek altına alıyor. Gök kubbe, magazin manşetlerini şekillendirecek ve sürükleyici hikayeleri de beraberinde getirecek. 2024 yılı, birçok ünlü ismin kariyerinde yeni zirvelere tırmanışa işaret ederken, aynı zamanda ilişki hayatlarında yeni etkileşimlerin olacağını işaret ediyor. Sürpriz gelişmelerin ve haberlerin kapıda olduğu bu yıl, magazin dünyasını bekleyen heyecan verici bir dönemin habercisi olabilir.

Sosyal Medyada Bizleri Neler Bekliyor?

Sosyal medyada herkesin her konuyu konuşacağını ve bilginin kişiden kişiye değiştiğini işaret ediyor. Toplumun yanlış yönlendirilmesi, halkın galeyana gelmesi konusunu da gündeme getirebilir. Herkesin bir günlüğüne ünlü, bir günlüğüne de itibar kaybettiğine tanıklık edeceğiz.

Hangi Sosyal Ağlar Konuşulacak?

Bütün sosyal ağlar konuşulacak olsa da ülkemizde Tik Tok, Youtube ve Instagram başı çekecek.

Dijital platformlarda adil kazanç sistemi kurulacak. Herkes bu sistemden etkilenirken, o güne kadar da YouTube sınav verecek. Telif konusu bazı videoların silinmesine de yol açabilir. 

Tik Tok bazı ülkelerde değil birçok ülkede veri zafiyeti ile gündeme gelecek. Ülkemizde Tik Tokla ilgili olarak gündeme gelen kişilerin sayısı artacak. Ay burcu İkizler olan ülkemizde, gündeme hızlı şekilde giriş yapan fenomenler, hızlı bir şekilde gündemimizden ayrılacak. Yerine ise yenilerini bırakacak.

Instagram ise reklam algoritmalarındaki düzenlemelerle gündeme gelecek. 2026 yılına kadar Instagram’ın bir satış sitesine evrildiğine de tanıklık edeceğiz.

2024 yılının son gününe kadar tüm sektörler sosyal medyada dile düşecek.

Ünlü İsimler 2024’ün Gündeminde Nasıl Yer Alıyor?

Ülkemiz 2024 yılında medya patronlarının isimlerinin değişikliğine şahit olacak. 2024 Şubat ayında ise ani şekilde yayından kaldırılan diziler olacağı gibi yeni gelen diziler de olacak. Dijital platformlar ülkemizde yaygınlaşmaya hızla devam edecek. Ülkemizde faaliyet gösteren dijital platformların sayısı artacak. Ünlü isimlerin kazandığı paralar da gündeme gelebilir. Aynı zamanda dijital platformlarda yapılan dizilerin verdiği sübliminal mesajlar da gündemi sarsabilir.

2024 yılında set aşklarına kafa yoracağız. Set aşklarının evliliğe dönüşürken, sayısındaki artış dikkat çekecek. Uzun zamandır görmediğimiz ünlü isimleri, tekrardan ekranlarda dizilerle programlarla göreceğiz. 2024 yılı enteresan ayrılıklara da ev sahipliği yapacak. Ülkemizin 7’den 70’e herkesin bildiği isimler, sağlık konuları ile gündeme gelirken, hiç ummadığımız kayıplara da ev sahipliği yapabilir 2024 yılı.

2024 yılı, yeni “yıldızlara” ev sahipliği yaparken, kayıp giden “yıldızları” da konuşacağız. 2024 yılının seçilmiş bir yıl olduğunu düşünürsek, ünlü isimlerin “seçimlerini” yılın ilk ayında mercek altına alacağız.

2024 Yılı Birliktelikler Açısından Neler Barındırıyor?

2024 yılında; boşanmalar ortaklık bitirmeye çalışanlar aile şirketleri, miras davaları, adliyelerle eş zamanlı sosyal medya adaletinden geçecek. #2024 yılında, “kol kırılır yen içinde kalır” sözü tarih olacak.  2024 öyle şeffaf bir yıl olacak ki her şeyi hep birlikte yaşayacağız. Tabi bu da sosyal medyada duyarsızlığı artıracak.

Ünlü İsimleri Neler Bekliyor?

  • Demet Özdemir

Yeni projelerinin yanı sıra yeni ilişkisi ile gündeme gelebilir.

  • Kıvanç Tatlıtuğ

83 doğumlu Kıvanç Tatlıtuğ, 2023 yılında olduğu gibi birçok projede isimden söz ettirmeye devam edecek. Aşk-ı Memnu minvalinde kült bir yapımla karşımıza çıkabilir.

  • Hadise

Aşk hayatını sıkça konuşabiliriz.

  • Ramazan Demir

Yeni bir aşka yelken açtığını duyabiliriz.

  • Pınar Deniz

Türkiye’nin sevilen dünyaya açılan yüzler arasında yer alabilir.

  • Hande Erçel

Güzeller güzeli Hande Erçel’i ekranlarda daha fazla göreceğiz. Bir projesi bitmeden başka bir projesi başlayacak. Özellikle dijital platformlarda hiç ummadığımız karakterleri oynayabilir. Retrolu bir haritaya sahip olan ünlü oyuncu, 2024 yılında nikah masasına oturabilir!

  • Miray Daner

Genç oyuncu Miray Daner, 2024 yılında iddialı ilişkilere yelken açarken, kariyer anlamında da ses getirecek projelere imza atacak. İkili ilişkilerde ise tam olarak istediğini bulamayabilir.

  • Birce Akalay

19 Haziran 1984 doğumlu olan güzel oyuncu Birce Akalay, yaşadığı aşkla çok konuşulacak. Mars Retrosunda dünyaya gelen ve Merküryen bir haritaya sahip olan ünlü oyuncu, en az kendisi kadar popüler bir kişiyle aşk yaşayacak.

  • Burak Deniz

Ay burcu Koç olan yakışıklı oyuncu Burak Deniz’i, dijital platformlardaki projelerde daha fazla göreceğiz. Başarılı oyuncu, hepimizin yakından tanıdığı ünlü bir isimle aşk yaşayacak.

  • Arzum Onan

Naif güzelliğiyle gönüllere taht kuran Akrep burcu Arzum Onan, zor yılları geride bıraktığını 2024 yılında yeni bir ilişkiye şans vererek herkese gösterecek.

  • Tuğba Büyüküstün

Güzel oyuncu Tuğba Büyüküstün de yeni bir aşka yelken açacak ünlülerin başında geliyor. 2024 yılında göz önünde olacak ünlü oyuncunun haritası, kendisinden küçük bir kişiyle aşk yaşayabileceğini işaret ediyor.

  • Elçin Sangu

13 Ağustos 1985 doğumlu Elçin Sangu, kariyer hayatının en iyi yıllarından birini yaşayacak.

  • Afranur Saraçoğlu

2024 yılında iddialı konuşmalarıyla gündeme bomba gibi düşecek olan Afranur Saraçoğlu, kariyer hayatındaki hızına kimse yetişemeyecek! Ünlü oyuncunun, aşk hayatında da sular durulmayacak.

  • Hafsanur Sancaktutan

Yer aldığı projelerle sık sık adından söz ettiren genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan, aşk konusunda bir türlü umduğunu bulamayabilir. Güzel oyuncu bir süre daha yalnızlar kervanında yer alabilir.

  • Bella Hadid

Burcu Terazi, Satürn’ü Koç olan Bella Hadid’in 2024 yılında aşkta yüzü gülmeyecek.

  • Meghan Markle

2024 yılında Buckingham Sarayı’nı sık sık ziyaret edenler arasında yer alacak. Evlendiğinden bu yana belkide en iddialı yıldan geçecek diyebiliriz.

  • Taylor Swift

Satürn’ü Oğlak, burcu Yay olan dünyaca ünlü şarkıcının geçireceği küçük kazalar, halka karşı tavrını değiştirecek. 

  • Will Smith

Dünyanın her köşesinde filmleri izlenen Smith’in, Oscar Ödül Töreni’nde kariyerini bitirme noktasına gelmesinin perde arkasını tüm dünyaya anlatacak.

Futbol Dünyasını Neler Bekliyor?

1961 yılında, Merkür ve Satürn 9 derecede hareket ederken dünyaya gelen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin görevinden ayrılabileceğini işaret ediyor. 23 Nisan 2023 tarihinde kurulan TFF çeşitli düzenlemeler ile gündeme gelecek. Dünyada Türk futbolunun, izlenme sayılarının her geçen gün azalması, yeni düzenlemeleri beraberinde getirecek. Problemleri devam eden Türk futbolu, kazanmaya odaklanacak.

  • Beşiktaş’ta başkan Hasan Arat görev süresi bittiğinde görevinden ayrılabilir.
  • Fenerbahçe kulüp başkanı 67 doğumlu Ali Koç, ayrılık kararı ile gündeme gelebilir.
  • Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, tekrardan adından söz ettirecek.
  • 25 Mart 1949 doğumlu Dursun Özbek’in doğum tarihi doğru ise ikinci kez Galatasaray başkanlığına veda edebilir.
  • Türk futbolu 2024 yılında maddi zorluklardan geçecek.
  • Kulüplerin kendi öz varlıklarında satışlar söz konusu olabilir.
  • Yayın hakları, 2024 yılında el değiştirecek. Bein grubu Türkiye’de durma noktasına gelecek.
  • TFF, kendi içerisinde büyük yapısal değişikliklere başvuracak.
  • Türk futbolunda Aziz Yıldırım’dan sonra cezası onanan başkanlara ev sahipliği yapacak.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

20.12.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.  

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...