Yükleniyor . . .

2024 JÜPİTER İKİZLER SEYRİ

Jüpiter 26 Mayıs’ta burç değiştiriyor. Bolluk gezegeni İkizler burcuna geçecek. Etkileri ise iki yapının uyumuna bağlı. Jüpiter namı dillere destan; danışman, guru, felsefe ustası, vizyon, iyi şans, adalet, din, ırk ve kültürlerarası ilişkileri ifade eder. Bilge, deneyim, anlayış, inanç, iyimserlik, neşe, büyüme, cömertlik ve bolluğu temsil eder. Hava burcunun değişkeniyle birleşmesi; zihinsel macerayı, öğrenmeyi, istekliliği, manevi değerleri, açık görüşleri ve teknolojik büyümelere yol verecektir. Zekâ ve ustalık becerilerini harmanlatacaktır. Çok yönlü, girişken ve maceracılığa teşvik edecektir.

Jüpiter İkizler Burcunda Nasıl Hareket Edecek?

26 Mayıs günü şans gezegeni Jüpiter İkizler burcuna geçecek. 10 Ekim’de İkizler burcunda yavaşlayacak ve geri gitmeye başlayacak. 5 Şubat 2025’te ise geri hareketini tamamlayıp, düz seyrine geçecek.

Etki Alanları Nelerdir?

  • Bilgelik, bağlılık ve dindarlık
  • Bakanlar, öğretmenler ve gurular
  • Eşler ve çocukları, özellikle oğulları
  • İbadet, kutsal değerler
  • Zenginlik, fedakârlık ve özdenetim
  • Erdem, görgü kuralları, kişinin genel karakteri
  • İtibar, pozisyon, eğitim ve mantık
  • Sadakat ve merak
  • Mizah ve çok konuşmak, dedikodu

Ayrıca; Entelektüel, sözlü ve yazılı kanallar, internet aracılığıyla başarı elde etme, büyüme, iletişimde detaylar ve sık sık yolculukları işaret edecek.

Sizi Nasıl Etkileyecek?

Jüpiter İkizler burcunda mükemmel bir konuşmacı, meraklı, zekasını kıvrak kullanabilen, yaratıcı işlere yetkin biri olmanızı sağlayabilir. Fikirlerin cazibesini uzaktan bile hissedebilecek ve reaksiyon olmanıza yardımcı olacaktır. Eğitime, yüksek bilgiye, teknolojiye ve birikimin önemini artıracaktır. Bu açıdan; gençler, üniversite öğrencileri, genç bürokratlar dikkat çekecek. Bağımsız, özgürlük temalarına düşkünlük verirken, kendini yazarak-çizerek, iyi hitap etmeleri çoğaltacak.

Hangi yıllarda doğanlar Jüpiter İkizler‘den faydalanacak?

  • 1965 Nisan ortası ve Kasım
  • 1976 Ağustos ve1977 Aralık sonu.
  • 1988 Temmuz ortası ve1989 Mart ilk haftaları
  • Yaz günleri doğan 2000’liler…

Mesleki olarak; Elçilikler, gazeteciler, yayınevleri, yazarlar, akademisyenler, hukukçular, din temsilcileri, öğretmenler, sendikacılar, müzisyenler ve oyuncular öne çıkabilir. Ayrıca reklamcılık, medya, yerel yönetimleri eklemek isterim.

Jüpiter’in İkizler Burcunda Faydalı Etkileri Nelerdir?

Sağlığınız, mesleğiniz, mali durumunuz, ilişkinizle ilgili birçok konuyu öngörebileceksiniz. Sağlık konularını önemsemek, bilgi almak, netice ulaşmak kolaylaşacak. Ek kazançlar ve finansal yaratıcılık gelişecek. Mesleki olarak yeterliliğinizi, eksikliklerinizi görebileceksiniz. İlişkilerde ise yakın temas, sıcak konuşmalar, çevrenizden etkileneceğiniz kişiler ve arkadaş ilişkileri aşka dönüşebilir. Kısa yolculuklar, seyahatler, renkli simalar, insan toplulukları, farklı kültürlerden kişiler, ülkelerarası anlaşmalar, evlilikler gündemde olabilir. İki ülke arasında, iki şehir arasında hayatlar oluşabilir.

Jüpiter’in İkizler Burcunda Olumsuz Etkileri Nelerdir?

Talih cesurdan yanadır savıyla ilerlen Jüpiter İkizler birleşimi manipülasyona, aksi iknalara, beyin yıkamalara, teknolojinin mahremiyet işgaline açıklık verebilir. İlişkilerde ise dedikoduya, araya girmelere, rekabete, aşırı dobra tavırlara dikkat çekecektir. İkilimde kalmak ve fazlaca kararsızlık verebilir.

Jüpiter Perspektif Demektir!

İkizler burcunda hareket ederken bağımsız, analitik, ayrıntılı bir hava çizecektir. En son Jüpiter İkizler burcundayken yıl 2012 Haziran -2013 Haziran arasıydı. Bu dönemde yaşamınıza gelen, dahil olan, çıkan ve tesadüfler, tanışmalar, hukuksal konular, davalar, ilişki ağları benzer perspektifte oluşabilir. Ancak Plüton Kova ağırlığı, Satürn Balık hizası bize olgunluğumuzu, tecrübelerimizi anımsatacak. Bu yüzden biraz daha az maceraya atılacağız.

Jüpiter İkizler Türkiye Gündemi

Jüpiter, ülkemizin duygularını temsil eden Ay burcuyla kavuşacak. 2012 – 2013 yılarına mercek tutarken, yaşananlara da laf atacak zaman zaman. Tabi toplum olarak Jüpiter İkizler seyrinin selamını aynı yerden almayacağız. 11 yıldır ülkemizde birçok değişen parametre olduğunu gündemin akışını hafızasında tutanlar bilir. Ülkemizin Natal chartında etkili olması;

  • Transfer olacak bakanları
  • Değişecek stadyum ve havalimanı isimlerini
  • Kapısını çalacağımız IMF
  • Borsadan çekilecek isimler ve yeni katılacak şirketleri
  • Değişecek Merkez Bankası Başkanını
  • Altın piyasasına yeni düzenlemeler getirilmesini
  • Boykotların artmasını
  • Parti başkanlarının yan yana gelmesini
  • Değişen medya patronlarını
  • Askeri maaşlara zammı
  • Emeklilere yeni düzenlemeleri
  • Güneş enerjisi sektöründe dönen rantları ve güç savaşlarını
  • Askeri deniz üsleri projelerini
  • Erken seçimi söylemlerini gündeme taşıyacak.

2024 Jüpiter İkizler Seyrinde Konuşulacak Yapılar

  • Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı

Jüpiter İkizler Seyrinin Burçlara Etkisi

Koç: Bu geçiş 3. evinizde etkili oluyor. Kardeşler, komşular yakın akrabalar, arkadaşlar arasında rolünüz artacak. Medya ve iletişim konularında çalışanlar, eğitim görenler işlerini büyütebilecekler, farklı sorumluluklar alacaksınız. Yapmakta zorlanacağınız konulara karşı bağımlı olmamanız gerekecek.

Boğa: Güneş burcunuzdan ayrılırken Jüpiter kazanç kapılarınızı aralayacak. İstikrarlı olmak, birikiminizi güncellemek, evlilik ya da resmi ilişkilere adım atmak, ilerletmek gündeminizde olacak. Maddi kaynaklar ve mülkler konusunda becerileriniz artacak. Kararsızlık ve kaygı size yaramayacaklar arasında yer alıyor.

İkizler: Güneş ve Jüpiter burcunuzdan geçerken yaşamın her alanında faaliyetlerin genişleyecek. Kendinizi güvende hissedeceksiniz. Geçmişin yükünü maddi ve manevi olarak sonlandıracaksınız. Kişisel açıdan şanslı bir döngüye giriyorsunuz. Evli olmayanlar evlenecek, işi olmayanlar iş sahibi olacak.

Yengeç: Jüpiter ve Güneş’in 12. evde olması harcamaları, sağlık konularını, alma ve satın alma dengesini işaret edecek. Profesyonel olarak yurt dışı deyimleriniz artabilir. Kendinizi geliştirmek, kendinizi düşünmek ve koşullarınızı düzenlemek için bireysel davranacağınız bir dönemi ifade edecek.

Aslan: Sosyal hayat, arkadaşlar, sosyal faaliyetler açısından aktif bir dönem geçireceksiniz. Farklı yapılanmalar, gruplar, organize işleri, dernek-vakıf gibi alanlar uzmanlaşmanızı sağlayacak. Güvenilir, sözü dinlenir taraftasınız. Büyük yapılanmalar ve entelektüel kişiler yaşamınıza yön verecekler.

Başak: Jüpiter, 10. evinizde aktifleşecek. İşte ilerleme, ünlenme, popülerlik, akılcı yatırımlar, sahneler, vizyoner çıkışlar Başak burçlarını çalışma hayatlarında besleyebilecek. Ailedeki büyükler, baba tarafından gelen yatırımlarla öne çıkacaksınız.

Terazi: 9. evin konularında Jüpiter, uzak yollar, farklı kültürler, öğrenme ve başkalarına öğretme konularını işletecek. Medyada ve basında uluslararası alanlar, kurumlar yaşamınızda önemli etkiler oluşturabilir. Sosyalleşmek ve eğlenmek, sanatsal düzenler, maceraya yatkınlığınız artacak.

Akrep: Kendinizi her anlamda ekonomik olarak garantiye alacağınız bir dönemdesiniz. Tazminat, sigorta, emeklilik, kazançlar, aileden gelen yatırımlar ya da varlıklar yaşamınızda yer alacak. Araştırmak, incelemek, akademik olarak gelişmek size hitap edecek. Duygularınızı iç sesiniz yönetecek.

Yay: Yönetici gezegeniniz 7. evinizden geçecek. Birebir ilişkiler, anlaşmalar, yeni bir düzen, farklı ülke kültürleri ve deneyimler sizi bekliyor. Aynı zamanda düzen, aile, taşınma yaşamınızın değişebileceğini işaret edecek. Araç değiştirmek de gündeminizde yer alabilir. Olgun ve tutarlı ilişkilere önem vereceksiniz.

Oğlak: Jüpiter çalışma hayatınızda, sosyal yaşamınızda ekstra sorumluluk getirecek. Sağlık, çalışma yaşamı, rutin düzenler konusunda insanlara destekleriniz olacak. Kilo, spor, düzenli yaşam konusunda kendinize formüller üretebilirsiniz. Ekibinizi yönetmek, liderlik ve görevlerde ilerleme gündeminizde.

Kova: Eğitim, yüksek öğrenim, yaratıcılık, eğlence yaşamı, arkadaşlar ve kariyer düzleminde oldukça hareketli günler sizi bekliyor. Özel yaşamınız canlanacak. Sosyal olarak daha aktif bir döneme giriyorsunuz. Çocuklar olanlar onlarla zamanın kalitesini büyütecekler. Güven, öz saygı ilişkilerde sizi lider konuma getirebilir. Aşk geliyor diyebiliriz.

Balık: Enerjinizi, yaşam koşullarınızı, evinizde, ailenizde, kişisel yaşamınızda arayacaksınız. Mülk, yatırım, gayrimenkul konuları, kiracılar, ev sahipleri gündeminizde. Para kaygısı birikimlere teşvik edecek sizi. Ailedeki vefaya, sadakate, doğruluğa ve dürüstlüğe son derece önem vereceksiniz. Özel kararlarınızı ailenizin menfaati için alabilirsiniz.

Gökyüzü, en son bu kadar değişken burçlara teslim olduğunda ve değişken tutulmalar yaşandığında tarih 20 Mart 2015’di. Bu tarihte Balık burcunda başlayan tutulma aksı, 29 Şubat 2017 tarihine kadar devam etmişti.

  • 9 Mart 2016 Balık Tutulması
  • 20 Mart 2016 Terazi Tutulması
  • 18 Eylül 2024 Balık Tutulması
  • 2 Ekim 2024 Terazi Tutulması

Şans gezegeni Jüpiter'in etkileri Aylık burç yorumlarında detaylı olarak kaleme alnımıştr. Buradan ulaşabilirsiniz.

 

Astrolog Zeynep Turan

15.03.2024 tarihinde kaleme alınmıştır.

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay suyun sabit fikirli burcunda. “Akıllı insanın en büyük sınavı, anlamak istemeyene denk gelmesidir.” sözü güne damgasını vuracak. Emek verenlerin önünü kapatanların planları bozulacak.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...