Yükleniyor . . .

2024 İKİZLER BURCUNDA YENİAY

İkizler burcunda değişken nitelikte bir Yeniay ile karşı karşıyayız. Zodyak Kuşağı’nın 3. burcunun ruhuna bürünecek Ay, hareketli, renkli, coşkulu ve hava burcunun hızlı düşünen taraflarını da yeryüzüne taşıyacak. Zamanın akışı değişecek. Uzun zaman önce yapılan planlar sil baştan değişecek. Seyahatler, tatil planları yeniden şekillenecek. Kariyer yolculuğunda farklılık arayanlar harekete geçecek. Ay, İkizler burcunda olduğu zaman çok yönlü konuşmalar, ani çıkışlar, çabuk kavrayan, berrak düşünceler ve tutarsız hareketleri de beraberinde getirecek. Kendi iç dünyasında yaşayan kişileri değil, dış dünyaya açılan karakterleri ve onların kim olduklarını daha fazla sorgulayacağımız günlerden geçiyoruz.

Yeniay Ne Zaman Gerçekleşecek?

Yeniay, 6 Haziran Perşembe günü, Türkiye saati ile saat 15.38’de İkizler burcunda gerçekleşecek.

İkizler Yeniay’ı Burçları Nasıl Etkileyecek?

Koç: Kısa mesafeli yolculuklar ve eğitim ile ilgili konular gündeme gelecek. Yapacağınız araştırmalar ve çalışmaların karşılığını alacaksınız. 3. Evinizde etkili olacak Yeniay, kol kaslarınızda ağrılara yol açabilir, dikkat!

Boğa: Finansal anlamda kendinizi daha yükseğe taşımak için alternatifleri değerlendirebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs, derece olarak Ay ve Güneşle eşleşirken geçmişten gelen karmik konularınızı da iyileştirme gücüne sahip olacak. Maddi kaynaklar ve parayla ilgili geliştirmeler gündeminize taşınıyor. 2. Evinizde etkili olacak Yeniay, boyun ağrılarını tetikleyebilir.

İkizler: Yönetici gezegeniz Merkür’ün Ay, Güneş ve Venüs ile hizalanması, isteklerinizi ve beklentilerinizi artırırken, bir anda şansınızın döneceği kapıları aralayacak. Yeni bir ilişki, yeni bir araba, yeni bir ev hatta yeni bir iş diyor gökyüzü… Burcunuzda gerçekleşecek Yeniay, diş hassasiyetinizi ortaya çıkartabilir.

Yengeç: Hayal dünyanızın genişlediği, korkularınızdan arındığınız, yaratıcılığınızı konuşturduğunuz, çok yönlü düşündüğünüz bir döneme giriş yapacaksınız. 12. Evinizde etkili olacak Yeniay, bağışıklık sisteminizdeki zayıflamayı işaret edecek.  

Aslan: Fikirlerinizin benimsendiği bir Yeniay döngüsündesiniz. Grup ve ekip çalışmaları bu dönemde önem kazanacak. Güç birliği ile yapılan işlerden kazançlı çıkacaksınız. Yürüyüş yapan bir Aslan burcuysanız, ayak bileklerindeki sakatlıklara dikkat!

Başak: Sakin bir modda ilerleyecek olsanız da kendinizi ispat etmek için çaba sarf edeceksiniz. Yeniay, gözlemci olduğunuz kadar, çevrenizdeki kişilerin nabzını da tutacağınızı işaret ediyor. Yeniay, uzun süre ayakta kalmamanız konusunda sizi uyarıyor!

Terazi: 9. Evinizde etkili olacak Yeniay, tatil planlarınızı hayata geçirmenizi sağlayacak. Uzak mesafeli yolculuklar ile kendi köşenize çekileceksiniz. Yorgunluğa karşı mücadeleniz bu döngüde yapılacak listenizin en başında yer alacak.

Akrep: Ortak kullanımlar ve paylaşımlar çok daha önem kazanacak. Ayağınıza kadar gelen fırsatları değerlendireceksiniz. Beklediğiniz toplu para varsa alacağınız haberler olumlu yönde olabilir. Tükettiğiniz besinlerin son kullanma tarihine dikkat!

Yay: Yeniay, karşıt burcunuzda gerçekleşirken hayatınıza büyük dokunuşları olacak. Yönetici gezegeniniz Jüpiter de Yeniay’da saf tutarken Güneş’inize karşıtlık yapacak. Kim şansınız kim şanssızlığınız önce bunu görmenize yardımcı olacak. Pratik tatil planları yaptırırken daha önce seyahat etmediğiniz yerlere gitmenizin yolunu aralayacak. Çevrenizde çocuk sahibi olmak isteyen kişiler ile ilgili haberler de duyabilirsiniz.

Oğlak: Angaryalarınız azalıyor. Sosyal hayatınıza daha fazla vakit ayırdığınız ve aktivitelerden keyif aldığınız günlere doğru ilerliyorsunuz. 6. Evinizde etkili olacak Yeniay, karaciğer yağlanmasına sebep olabilir, dikkat!

Kova: Kendinize ve hobilerinize daha fazla vakit ayıracağınız günlerden geçiyorsunuz. İkili ilişkilerinizde partnerinizle aranızı düzeltebilir, farklı ortamlara girebilir, yeni yerler keşfedebilirsiniz. Çocuk sahibi olma planları bu döngüde gündeminize gelebilir.

Balık: Yeniay size ev temasını hatırlatacak. Tadilat, taşınma, dekorasyon değişikliği gibi evinizle ilgili küçük ya da büyük dokunuşlarda bulunabilirsiniz. 4. Evinizde etkili olacak, solunum yolu rahatsızlıklarına dikkat!

Aklın Yoksa Yandın, Kalbin de Yoksa İşte O Zaman Sen de Yoksun!

İletişim gezegeni Merkür de Yeniay’da aktif rol alacak. Merküryen etkideki Yeniay, neyi anlatmak, nasıl yaşamak istiyorsak; koşulları belirleyecek. Farkında olmadan korkular dilimizden dökülecek. Gökyüzü, bu döngüde hayatlarımızda önemli virajlardan geçeceğimizi işaret ediyor.

  • Sosyal medya kullanımı artacak.
  • Rezervasyonlar, başvurular son dakika iptallerine maruz kalabilir.
  • Moda kavram karmaşasına mı düştü dedirtecek.
  • Prefabrik evler ve karavan yaşamı çığ gibi büyüyecek.
  • Tarım ilaçları konuşulacak.
  • Abonelikleri olan platformlarda, üyelik sonlandırmalar artacak.

Yeniay’ın In’leri

  • İletişim
  • Beslenme
  • Kariyer
  • Tatil
  • Ev düzenlemeleri

Yeniay’ın Out’ları

  • Eski sevgililer
  • Evde vakit geçirme
  • Yeni yatırımlar
  • Ortaklıklar
  • Kıskançlık

Anahtarın Sahibi Kimse Evin Sahibi de Olur

Hava grubunun en değişken burcundaki Yeniay’a destek çıkan gezegenler stelyum oluşturacak. Merkür’ün yanı sıra Güneş, Venüs ve Jüpiter’inde İkizler burcunda, Yeniay’da aktif rol alacak olması minimalist pratik entelektüel ruhu yeryüzüne yansıtacak. Gökyüzü yapıcı etkileri içinde barındırmışken, herkes kendi rüzgarında kalmak isteyecek. Bağımlılıklar, tüketim alışkanlıkları en baştan şekillenecek. Mevsim yüzünü iyice yaza dönmüşken, Ay burcu İkizler olan ülkemizin de gündemi yoğun olacak. Konuşulacak konular ise;

  • Ülkemizin Ege ve Akdeniz’de yapacağı tatbikatlar,
  • Yayınlanan yeni müfredat taslağında değişiklikler,
  • Emekli maaşlarına yapılacak zamlar,
  • TBMM gündemine gelmesi beklenen sokak hayvanları hakkındaki yasal düzenleme gündeme gelecek.
  • Gazetecilerin birbiriyle kavgası.
  • Haber siteleri kapatılabilir.
  • TV kanallarında biten projeler.

İkizler burcunda 6 Haziran tarihinde gerçekleşecek Yeniay’ın etkileri haftalık burç yorumlarında burcunuza özel olarak kaleme alınmıştır. Buradan ulaşabilirsiniz.

 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının her hakkı saklıdır.

20.05.2024 Tarihinde kaleme alınmıştır.

Zeynep Turan

Twitburc Kurucusu & Astrolog

Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz?Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Danışmanlık Hizmetleri
Günün Ruh Hali
09:37’de Ay, Akrep burcuna geçiyor. Hislerimizi anlamlandırmak her zamankinden daha farklı olabilir. Gördüğümüz rüyaların hatırlatıcı mesajlar içerdiğini düşüneceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...