Yükleniyor . . .

2023 VENÜS KOÇ BURCUNDA

Venüs, 20 Şubat tarihinin sabah saatlerinde Koç burcuna geçiş yapacak. 17 Mart tarihine kadar Zodyak Kuşağı’nın ilk burcunda hareket edecek Venüs ile birlikte her detaya yetişmek isteyeceğiz. Kişisel hayatlarımızda da daha fazla plan yapmaya başlayacağız. Ne aldığımıza ne giydiğimize ne yediğimize bu dönemde çok daha fazla kafa yorarken, gündelik hayatımızdaki düzenimizi en baştan değiştireceğiz.

Jüpiter ve Venüs El Ele

İyicil gezegenin ateş burcunda olması, Zodyak’taki yeni bir döngüyü başlatacağı anlamını da taşır. İşin alamet-i farikası ise Jüpiter’in de Koç burcunda hareket ediyor oluşu. Bu iki gezegen 150 günlük yeni bir süreci de başlatacak. Venüs’ün Koç burcunda hareket etmesi demek bir döngünün kapanıp, yeni bir döngünün başlaması anlamına da gelir. 2023 yılını 2023 yılı yapan iki iyicil gezegenin Koç burcunda eş zamanlı bir döngüyü başlatmaları, gündelik hayatımızda çok yönlü şekilde hareket edeceğimizin haberciliğini de yapacak.

  • Evimizde düzenlemeler artış gösterecek.
  • Alışkanlıklarımızı gözden geçireceğiz.
  • Tüketim anlamında yeni alışkanlıklar edineceğiz.
  • Sorunları ele alış şeklimiz değişebilir.
  • Beklenmedik şekilde ortaya çıkan ödemelere farklı çözümlerle yaklaşacağız.

Eskisi Olmayanın Yenisi Olmaz

Alışılmış davranışların kalıp değiştiğini de göreceğiz. Eskiden kullanılmayan eşyaları birbirimiz ile paylaşmak hayatımızda geniş yer tutarken, bu davranışın deyim yerindeyse tozlu raflara kalktığını tecrübe edebiliriz. Koç burcunda Venüs ve Jüpiter, ikinci el eşyanın önünün açılacağı haberciliğini de yapacak.

Önümüzdeki 150 günlük süreçte A’dan Z’ye değişimlere tanık olacağız. Tüketim hezimetinden kendimizi kurtarıp, gündelik hayattaki ihtiyaçlarımıza kurtarıcı çözümler üretme yoluna gidebiliriz. 2023 yılında gündelik hayattaki eforumuzu düzenlerken, dolabımızdan yeme alışkanlığımıza kadar birçok alana dokunabileceğimizin haberciliğini Venüs yapıyor.

Bizim Dünyamız Gösteriş Üzerine Kurulmuş

Kişisel çapta yardımlaşmaların artacağına da Venüs Koç serüveninde tanıklık edeceğiz. Ama diğer bir yandan da yardımlaşmanın saptığı alanları da göreceğiz. İyi niyet suistimalleri ile ilgili birtakım yaptırımlara ve düzenlemelere tanıklık edebiliriz. Öncesinde de büyük ifşalar, infial yaratacak konuları da beraberinde ortaya çıkaracak. Örneğin sosyal medya platformları üzerinden yardım amaçlı toplumları yanlış yönlendiren veya kazanım elde eden durumlarla da karşılaşabiliriz.

  • Yardımlaşma bir yandan artarken bir yandan da farklı görünen yardımlaşmaların içinin boş olduğu, arka planda nelerin döndüğü ortaya çıkacak.
  • Sosyal medya üzerinden yapılan yardımlaşmalar ve kampanyaların arkasında dönen olayların infial yaratacak deşifreleri söz konusu olacak.

Kürsünün Adı: Sosyal Medya

Venüs ve Jüpiter’in el ele tutuştuğu yeni serüvende tarafsız ve bağımsız bir süreci de başlatacak. İçi boş, emek verilmeyen her konuya farklı bir düzenleme gelecek. Bu açı nadir bir açıdır, her zaman yaşanmaz. Hislerimize de dokunacaktır. Venüs’ün Koç burcundaki seyrini basit şekilde tanımlayamayız. Çünkü iki iyicil gezegenin ilk burçta el ele tutuşup, başlatacakları bu süreçte, aslında furya gibi yayılan her konuya farklı bir müdahale geleceğini, tüketim alışkanlıklarından sosyal medya platformlarına kadar taştığına da tanıklık edebiliriz.

  • Venüs, giyimi, kuşamı, güzelliği, dekorasyonu, evi, mimariyi ilgilendirdiği için bu noktalarda yeni uygulama metotları, yeni çözümler kendimize üreteceğiz.

Venüs Koç Seyrinde Gündemimizde Neler Olacak?

Klasik bir Venüs Koç seyri olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Çünkü Venüs, bu döngü boyunca Jüpiter ile iletişim kuracak.

  • Eskiye saygı artış gösterebilir.
  • Dijital platformlarda her türlü ürünün satışı yaygınlaşabilir.
  • Yaşam alanlarımızda sağlık mekanizmasını daha sistemli uygulamaya başlayabiliriz.
  • Plastikten poşetten arınmanın yollarına başvurabiliriz.

Gündelik hayatımızda yeni bir devinimin başlayacak. Bireyselden kolektife doğru gidecek bu süreçte, biriken çöpler küçük yanıcı aletler, şarj cihazlarının problemleri, yangın merdivenlerinin kullanılıp kullanılmadığına kadar, havalandırmalar, klima sorunları gibi birçok konuyu konuşurken kendiöizi bulabiliriz.

Venüs Koç Seyrinin Önemli Günleri!

Venüs Koç seyrinin en önemli günü 2 Mart olacak. Bu tarihte Venüs ve Jüpiter kavuşacak. Bugünü mucizevi, iyi ve 5 yıldızlı gün olarak da yorumlayabilirsiniz. Ama buranın yan etkilerini de dezenformasyonunu da unutmamak gerek. Asparagas bilginin hızlı yayılması, ön yargılı olan kişiler ve olayların içerisine pat diye atlayanlar, gafletleri de tetikleyebilir. Bu iyicil yapı kendine fazla güvenen ve rahatlığından faydalananların üzerine rehavet çökmesine de sebep olacak. Sosyal medyalarda gaflete düşenler, pot kıranlar, haberlerdeki kirli bilgiler gibi yan etkileri de olabilir. Elektronik cihazlara ve küçük yanıcı aletlere dikkatli olmamız gereken günler ise 2-5 Mart tarihleri arası olacak.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...