Yükleniyor . . .

2023 BURÇLAR

2023 BURÇLAR

Yeni Yılda Burçları Neler Bekliyor?

KOÇ:

Kendinizi sonucunu bilmediğiniz projelerin içinden çıkaracak daha garantici adımlar atarak 2023 yılına giriş yapmak isteyeceksiniz. Aklınızdaki her detayı çözme sorunsalı her ne kadar yoğun dönemlerin kapısını aralasa da isimsiz fısıltılardan sıyrılacak, “ne istediğimi biliyorum” moduna hızlı bir geçiş yapacaksınız. 2023’ün parasını en iyi kullanan burçlarından birisi olarak kendi işinizi kurmak konusunda belki de ilk adımları bu sene atacaksınız diyor gök kubbe… Yıllarca aradan sonra burcunuzun Güneş Tutulmasına ev sahipliği yapacak olması yeni ve güçlü başlangıçları kapınıza getirecek.

BOĞA:

Yeni yıla girerken geçmişle aranızda ne varsa çözüme kavuşturacak kendinizi daha fazla üzmeyeceksiniz. Kötü anılarla barışan, hatalardan ders çıkaran ve tecrübelerini önüne rehber edinen bir burç olarak, sağduyunuzun arttığını yılın ilk gününden itibaren hissedeceksiniz. Gökyüzü size bir mesaj veriyor sevgili Boğa burçları, attığınız adımların bir sebebi var. 2023’ün ilk 6 ayında gözlemci yanınızı itina ile ortaya çıkaracaksınız. 2023’ün Ekim ayında yaşanacak Ay Tutulması ile beraber attığınız cesur adımların sonuçlarını alacaksınız.

İKİZLER:

2023 yılına aklınızda çözüme kavuşturamadığınız konuları bertaraf ederek giriş yapacaksınız. Çevrenizdeki kişilerin ne düşündüğüne değil, kendi isteklerinize odaklanacaksınız. Bulunduğunuz ortamdaki statünüzün artacak. Artık kimsenin eleştirisi size sert gelmeyecek. Öz benliğinize sıkıca sarılmak, saygınlığınızı farklı bir seviyeye taşıyacak. Keskin çizgilerinizi törpülediğiniz bir yıla giriş yaparken aile içindeki huzurun arttığını göreceksiniz. Savaş gezegeni Mars’ın burcunuzdaki etkisi ile beraber yorgunluklarınızı azme dönüştüreceksiniz.

YENGEÇ:

Güçlü olmak sadece zorlukların üstesinden gelebilmek değildir. Bunu 2023’ün ilk günlerinden itibaren idrak edebileceksiniz. Sizin yapabileceklerinizi sorgulayanlara karşı öfkeyle yaklaşmak yerine icraata geçen taraf siz olacaksınız. Ancak aşk hayatında daha fazla kendinden veren taraf olacağınızı işaret eden gökyüzü hareketleri, ılımlı bir yapıya bürünmenin size her açıdan iyi geleceğini vurguluyor. Yeraltı gezegeni Plüton’un ilişki evinizden uzaklaşmasıyla kalbinizdeki yükler de hafifleyecek.

ASLAN:

Bu yılın en çok değişim gösteren burçlarından birisi sizsiniz sevgili Aslanlar. Dış görünüşünüzden evinizdeki küçük detaylara kadar amansız bir değişim sürecinin içinde olacaksınız. Çevrenizdeki kişilerin yaklaşımları artık sizi onlardan adım adım uzaklaştıracak. Sorumluluk verdiğiniz kişilerin artması ile beraber, kaygılarınızı ardınızda bırakabileceksiniz. Bu yıl kendinizi ön planda tutacaksınız. Mart ayından itibaren Cüce gezegen Plüton’un 7. Evinizde kısa süreliğine misafir olacak. Görünmez baskılardan azad olacaksınız.

BAŞAK:

Sürprizlerle dolu bir yıl sizi bekliyor. 2023 başladığı andan itibaren önünüze çıkacak fırsatlar küçük çaplı kararsızlıkların ortaya çıkmasına yol açabilir. Ancak buraya takılmadan, adım adım hedefe doğru yürüyen yine sizden başkası olmayacak. Her ne kadar hatalarınızı yüzünüze vurmaya çalışan kişiler olsa da onları asla dinlemeden sorumluluk bilincinizi göstereceksiniz. Bunların yanı sıra kalbinizin ağrıları bitiyor, aşk hayatınız düzene giriyor. Satürn 2 buçuk yıl boyunca burcunuza karşıtlık yapacak. Önemsediğiniz kişilere karşı daha sahiplenici bir tavır gütmenize ön ayak olacak. Yalnızlığınıza da son verecek.

TERAZİ:

2023 yılında bünyesinde birçok tutulmaya ev sahipliği yapacak burcunuz içinizde gizli kalmış cevheri ortaya çıkaracak. Daha önce vakit bulamadığınız alanlarda şansınızı denemekten geri durmayacaksınız. Aklınızdaki sektör değişikliği için en doğru tarihin 2023 olduğunu düşüneceksiniz. Hayatınıza hareket katmak fiziksel bir gelişimin de ayak sesleri olacak. Yeni bir siz için mücadelenizden ödün vermeyeceksiniz. Özellikle de 2023’ün Haziran ayında beklenmedik fırsatlar hayatınıza sirayet edebilir.

AKREP:

Hislerinizi ve düşüncelerinizi anlamlandırarak, ne istediğinizden emin olarak gireceksiniz 2023 yılına… Hayallerinizi gerçekleştirmek adına yaptığınız tüm hamlelerin bir karşılığı olduğunu hayat bizzat size yaşatacak. Kendinize haksızlık ettiğinizi düşünüyorsanız bundan hızlı bir biçimde vazgeçeceksiniz. Olaylara bakış açınız ve çözüm metotlarınız bu yılın en çok konuşulan detayları arasında yer alacak. Geçtiğimiz 2 buçuk yıldır ev sahipliği yaptığınız tutulma 5 Mayıs tarihinden sonra bitiyor. Duygularınızı açıkça dile getirebildiğinizi fark edeceksiniz.

YAY:

Kalbinizle uzun süreli bir barış anlaşması imzalayarak 2023 yılını selamlıyorsunuz. Size ketum olduğunuzu hissettiren kişilerden birer birer uzaklaşmak sizi gerçekten düşünen kişilerin varlığına sarılmanıza ön ayak olacak. Romantik olmadığınızı kim söyledi? Hislerinizin ne kadar derin olduğunu göstereceksiniz. Pratik zekalarınız ve teori planlama konusunda antrenmanlı olan zihniniz size kolaylık sağlayacak. Uzun zamandır almayı düşündüğünüz ne varsa alacaksınız diyor gökyüzü… Savaş gezegeni Mars’ın 2023 yılında burcunuzdaki hareketiyle yılın sonundaki gelişmelere yüksek tepkiler verebilirsiniz, dikkat!

OĞLAK:

Buy yıl en beklemediğiniz olayları ardı ardına yaşayan ender burçlardan birisi siz olacaksınız? Hazır mısınız? 2023’ün ilk 6 ayında kendinizi iddialı kararlar alırken bulacaksınız. Hayata karşı beslediğiniz heyecanı azaltan kişilerden uzaklaşmak size zor gelmeyecek. Bugüne kadar devam eden, bir türlü bırakamadığınız bir alışkanlığınız varsa müjde! Güncelleneceksiniz. Evinizin, yuvanızın hem hızı hem neşe kaynağı artıyor. Yılın başında ve sonunda iletişim gezegeni Merkür’ün burcunuzda geri gitmesi size önemli mesajlar verecek. Sevgili Oğlaklar 2008’den bu yana yeraltı gezegeninizin hayatınıza etkisi “olmaz” dediğiniz birçok şeyi deneyim ettirdi. Şimdi tecrübelerinizin meyvelerini toplama zamanı diyor gezegenler…

KOVA:

2023 yılına tüm odağını kişisel hayatına yansıtarak girmek sizin maharetiniz olacak sevgili Kova burçları… Bir yandan kendi hayatınızı düzene sokmaya çalışacak bir yandan da çevrenize yol göstereceksiniz. Yeni insanlarla tanışma fırsatı yakalamak size yeni bakış açıları da kazandıracak. Not ettiğiniz tüm tavsiyeleri güçlü olarak kariyer yaşantınızda hayata geçirseniz de evinizin iç huzuru konusunda eşsiz kararlar alabileceksiniz. Yeraltı gezegeni Plüton’un 2023 yılında burcunuzu ziyaret edişi mucize denilecek konularla önünüze çıkabilir.

BALIK:

Düşüncelerinizdeki değişimi, yeniden başlama istediğini harlandıracak yılın diğer adı 2023, unutmayın. Bu yıl sizin için öyle süreçleri barındırıyor ki bu yılın sonunda kendinizi bambaşka bir insanmış gibi hissedeceksiniz. Organizasyon yeteneklerinizin artması, yanınızda çoğalan nitelikli insan sayısını arttıracak. Daha olgun bir aşk hayatı arzuladığınızı en iyi siz biliyorsunuz, gök kubbe bu istediğinize ulaşacağınızın altını çiziyor. Öğreten gezegene iki buçuk boyunca ev sahipliği yapmak sizi farklı bir olgunluk seviyesine taşıyacak. Ani kararların sonucunda “iyi ki” diyen burçlardan olacaksınız.

Burcunuz hakkında daha detaylı yorumlara ulaşmak istiyorsanız, “2023 Karar” kitabına buradan ulaşabilirsiniz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Tüm Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

 
Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...