Yükleniyor . . .

2022 VENÜS AKREP BURCUNDA

Sevgi gezegeninin gökyüzünde 12 rengi vardır. Takvimler 23 Ekim’i gösterdiğinde de Venüs’ün farklı rengine şahit olacağız. Venüs Akrep burcunda hareket ederken, bu sefer sevginin şehvet ve inatçı haline şahit olacağız. Kişisel hayatlarımızda, yürümeyi bir kenara bırakacak, koşmaya başlayacağız. Konuşurken tavrımız omuz silkelemek olacak. Sabrımızdan çok sezgimizle hareket edeceğiz.

Venüs Akrep Burcunda Ne Demek?

Kendisini güçlü hissettiği bir burçtan sonra, güçsüz olduğu bir konumda hareket edecek güzellik gezegeni. Venüs’ü Akrep olan kişiler, duygularını en yoğun şekilde yaşarlar. Bu konumdaki Venüs, ilişkilerdeki tutkuyu ön plana çıkarır, partneriniz ile aranızdaki cinsel uyumu artırır.

Farklı Hayatların Adresi Sosyal Medya

Gideceğimiz yerlerde ön plana çıkmak isteyenlere, sosyal medya hesaplarında daha çok resim daha çok post paylaşanlara şahit olacağız. Duygularını dile getirmeyenlerin küsmelerine, girdiği ortamı neşelendirenlerin de biraz abartıya kaçtığını gözlemleyeceğiz. Sonbaharın ilk rüzgarlarının vücutlarımıza temas edişi baş ağrılarımızı tetiklemeyecek, Venüs’ün gücü diyeceğiz. Venüs’ün su burcundaki seyrinde;

  • Beklenmedik kişilerin ilişkilerine,
  • Evliliklerde ani boşanmalara,
  • Sessiz sedasız ev değiştirenlere,
  • Yeni iş birliklerine tanıklık edeceğiz.
  • Çabuk sinirlenme modasının çocuklara kadar ulaştığına ve
  • Hayvanların da garip tepkiler verdiklerini izleyeceğiz.

Venüs Akrep burcunda olan kadın; Akrep burcu kadını şüphecidir. Dikkatlidir, olanı biteni takip eder, izler ve analiz yapar. Sezgileri çoğu zaman için bir Akrep burcu kadınını yanıltmaz. Odak noktası birden fazla olsa da donanımı ile öne çıkmayı başarır.

Venüs Akrep burcunda olan erkek; ketum ve kapalıdır. Kibirli ve mesafeli bir imaja sahiptir. Zaman içerisinde kesinlikle yüzünde bir değişiklik yapmıştır. İrdeleyen sektörlerde başarılı olur, pazarlama veya satışta iyi değildir. Partnerinin geçmişini muhakkak irdeler.

Venüs – Akrep Seyrinin Ruh Halini Hepimiz Hissedeceğiz

Dünyanın her geçen gün teknolojinin içine daha fazla giriyor olması, sırada neler olacak sözlerini daha çok dillendirmemize sebep olacak. Venüs sadece Akrep burcunda tuhaf iç güdülerle hareket etmemizi sağlamakla kalmayacak. Yılın ikinci Güneş Tutulması da baş rolde yerini alırken, Venüs’e eşlik edecek. Bu da demektir ki hiç ummadığımız kişiler konuşulacak. Venüs Akrep burcundaki ruh hali herkesi görünüş ve tarz değişikline kadar götürecek.

  • Bu süreçte haritası sabit burçlarla dolu olanlar eş ailesinin geçmişte üstü kapatılmış sırlarına şahit olacağız.
  • Aynı anda ilişki yaşayanlara,
  • Cinsel güç artırıcı ilaçların tüketiminde artışına,
  • Saç ekim merkezleri daha çok gündeme geldiğine,
  • Kurumların içinde çalışanların yöneticileri değişikliğine,
  • Plansız taşınmaların artacağına,
  • Aniden ertelenecek düğünlere,
  • Dizi setlerinde küçük kavgalara, dedikoduların çıkacağı tuhaf boyutlara kadar konuşacağız.

Geçmiş Bugünkü Size Işık Tutuyor

Venüs, Güneş Tutulması’ndan yorgun çıktıktan sonra bir süre Mars Retrosuna da eşlik edecek. Gökyüzünün en hırçın günlerinde Venüs Akrep burcunda konumlanırken, ilişkilerde geçmişin tekrar gündeme gelecek. Bunun yanı sıra manipülatif tarafları da ortaya çıkaracak. Öyle ki;

  • Kıskanç kişilerin bu dönemde abartılı tepkiler vermekten kaçınmalı.
  • Aile içindeki para konuşmaları, Venüs Akrep seyri boyunca çok konuşulmamalı.

Venüs’ü Akrep Olup da Konuşulacaklar

  • Burcu Esmersoy
  • Hande Erçel
  • Engin Öztürk
  • Kaan Yıldırım

Venüs Akrep burcunda 2. Evde ise; Yatırımlar, kazanımlar anlamında olumlu bir etkiye sahipsiniz. Zevke ve lükse olan düşkünlüğünüz harcamalarınızdan anlaşılabilir. Farklı lezzetleri tatmak sizin için önemlidir.

Venüs Akrep burcunda 9. Evde ise; Güzellik kavramı sizin için önemlidir. Pozitif bir bakış açısına sahipsinizdir. Zaman zaman kişisel haklara yönelik tepkileriniz ağır basabilir. Tecrübe edinebileceğiniz aktivitelerden, seyahatlerden keyif alırsınız. Farklı kültürlerden kişilerle iletişim kurmakta zorlanmazsınız.

Venüs Akrep burcunda burçlara etkisi haftalık burç yorumlarında detaylı olarak kaleme alınmıştır. Takip etmeyi unutmayın…

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

09.09.2022 Tarihinde Kaleme Alınmıştır

 

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...