Yükleniyor . . .

2022 BALIK BURCUNDA DOLUNAY

BALIK BURCUNDA DOLUNAY 2022

10 Eylül 2022 Cumartesi günü Türkiye enlem boylamına göre saat 11.59’da Balık burcunda Dolunay yaşanacak. Balık burcundaki Dolunay esnasında Merkür Terazi burcunda yavaşlıyor olacak. Ay ve güneş, birbirine meydan okurken, Mars da Plüton ile 135’lik yapacak.

Balık Burcunda Dolunay Ne Demek?

Duygusallık, fedakârlık, yüzleşme, korkular ile ilgili konular Dolunay döngüsünde karşınıza gelebilir. Son burçta yaşanacak Dolunay, bilinçaltının öne çıkacağını da vurguluyor. Saklanan, gizlenen, içe atılan her ne varsa son deme vakti!

Dert Saklayanda Kalır

Balık burcunda Dolunay gerçekleşirken, anın yükseleni 1 derece ile Yay olacak. Dolunay gerçekleştiği anda tepe noktası ise Başak burcu olacak. Bu da tuhaf bir Dolunay olmasını sağlayacak. İçimizi yenileyip, çile kapılarımızı kapatırken, son burçta gerçeklerdeki niyetle yüzleşeceğiz. Bu da hayatımızdaki hangi bölümlerde maraz olduğunu gösterecek. Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay, Balık burcunun “mız mızlığını” vermeyecek. Hayatın ne kadar gerçekler üzerine kurulu olduğu, ülkemizin, başta Balkan ülkeleri olmak üzere diğer Avrupalı devletler tarafından dışlandığı hissi de üzerimizde olabilir.

Bal Demekle Ağız Tatlanmaz

Dolunay gerçekleşirken, Jüpiter-Satürn 45‘lik yapacak. Bu açı, ülkemizin dış politikada niyet ilişkilerini temsil ederken, nasıl yorumlandığını da göreceğiz. Kim dostumuz, kim düşmanımız daha net şekilde anlayacağız. Hangi sınır kapımızı kapatırken, hangi sınır kapımızı açacağız Dolunay’a eşlik eden bu iki gezegen ile anlayacağız.

Yarınını Düşünen Bir Türkiye’ye Uyanıyoruz

Tuhaf bir Dolunay, içimize doldurduklarımızı su yüzüne çıkaracak. Suyun duygusal yanıyla değil, sonlandırıcı tavrıyla tanışacağız. Yaralarını sarmaya çalışan, sert kapatılan kapıların nasıl açıldığını deneyimleyeceğiz. Gökyüzü hepimize “Büyük lokma ye büyük söz söyleme” deyimini hatırlatacak. Türkiye’nin iş bölümü yapmışçasına hareket edişine Dolunay döngüsünde tanıklık edeceğiz. Muhalefetle iktidarın birbirini eleştirirken kurdukları konuları art arda çözme şekillerini fark edeceğiz. Eleştirilerin karşılık bulduğu Yeni Türkiye hepimizi az da olsa şaşırtacak.

  • Ekonomi, ülkemizin tansiyonunu yükseltirken üretilen kısa süreli çareler diyenleri de duyacağız.
  • Seçim yaklaştı sözlerine atıfta bulunan isimler konuşulacak.
  • Savaşın içinde uyguladığımız politikalar dış basında çok konuşulacak. 
  • Dış politikada ekonomimiz, paramız daha çok gündeme getirilecek.   
  • Siyasetçilerin sağlığı kadar ruhsal durumlarına da kafa yoracağız.
  • Politikayı ekonominin belini doğrulatmak için aktif şekilde kullanacak.

İnsan İnsanı İşte Tanır Sözü Vakıf Olacak

IMF’den para alıp almayacağımız bu döngüde konuşulacak. Para kaynaklarının nerede kullanıldığını ise Dolunay gündeme getirecek. Nasıl dağılımı sağlandı, yatırımlar hangi alanda oldu işte bunları gündeme getiren Balık burcunda yaşanacak Dolunay olacak. En küçüğünden en büyüğüne kadar herkes ekonomiyi konuşmaya devam edecek. Yeni ekonomi politikaları, yatırımı destekleyen hamlelerle zafiyetler giderilmeye çalışılacak. Finans uzmanları ekranlardan eksik olmayacak. Ekonomik politikalar 7’den 70’ye herkesin gündemi haline gelecek.

Bir Kötünün Yedi Mahalleye Zararı Dokunur

Dolunay gerçekleşirken, Satürn Uranüs ile 90’lık yapacak. Bu da Balkan devletleri ile ilişkilerimizi mercek altına daha çok alacağımızı işaret edecek. Diplomasi trafiğinde sıcak saatler yaşanırken, ilişkileri geliştirme yoluna gideceğiz. Ancak bu durum Yunanistan için geçerli olmayacak. Ege Adaları’nda uzun zamandır gergin olan hatlar bu döngüde de aynı gerginlikte devam edebilir. ABD’nin üzerinde hakimiyet kurmaya çalıştığı ve sürekli olarak çeşitli hamlelere başvurmasının karşılığını Balkan topraklarındaki iş birlikleri ile kırmaya çalışacağız. Balkan devletlerinin Avrupalı toplumlardan dışlandığı hissi de ilişkilerin hızlı şekilde gelişmesinin önünü açabilir.

Bin Ormanlık Oluşum Tek Bir Meşe Palamudunun İçindedir

Güneş Uranüs 120’liği Dolunay’ın yapıcı etkisini ortaya çıkaracak. Ekonomik anlamda yaşadığımız zor günlerden sonra ortak geçmişimiz ve ortak sorunlarımız olan ülkelerle iş birlikleri için harekete geçeceğiz. Balkan ülkeleri ile Dolunay döngüsünde yeni ortaklıklara imza atacağız. Kültürel bağların önemi burada bir kez daha ortaya çıkacak. Türkiye'nin 24 Mart 1998'de Koç stelyumunda Arnavutluk ile bir protokol imzaladığı Paşa Limanı Deniz Üssü’nün faaliyetleri arttırılacak. Türk donanmasının bu limanı daha aktif şekilde kullanmaya başlaması dış basında büyük yankı uyandırabilir. Bu limanın daha aktif bir şekilde çalışması için iki ülke arasında önemli ortaklıklara imza atılabilir. Askeri bir deniz üssüne sahip olduğumuz Arnavutluk’la olan ilişkilerimiz Dolunay döngüsünde gelişme gösterecek.

Balık Dolunay’ı Hangi Konuları Konuşturacak?

  • Yer gök suları, selleri konuşurken, iklim krizini dile getirirken, toplumumuzda ise alınamayan devinimleri konuşacağız.
  • Yardımlaşmayı dile getireceğiz. 
  • Ülkemizde tarım verilen destek kredileri gündeme getireceğiz.
  • Ülkemizin Trakya bölgesini, Batı Avrupa’ya açılan ilerimizi konuşacağız.
  • Arnavutluk ile kurulan ilişkilerin gelişebilir, iki ülke arasındaki ziyaretlerin arttığını takip edeceğiz.

İlişkileri Mercek Altına Alıyoruz

Balık burcu duygusallığından çok, öfke patlamaları bu Dolunay’da karşımıza çıkacak. İlişkilerde ben affettim diyenlerin aslında affetmediğine ve teknoloji ile ilgili son 20 gündür yaşadığımız sınavların Dolunay ile birlikte son muharebesine de şahit olacağız. İnsanların ufacık tefecik sebeplerden dolayı kavgaya tutuştuğunu da yine sosyal platformlar üzerinden göreceğiz. Salgınların adı değişirken, dünyanın çehresinin ne yöne gideceğini, bugüne kadar sağlıkçılara uygulanan şiddetin caydırıcı cezaları kapıda.

  • Eğitimle ilgili yeni yasa tasarıları ve düzenlemeleri haberlerden takip edeceğiz.

Balık Burcunda Dolunay'ın Burçlara Etkisi

Koç: Kişisel harcamalarınız artış gösterebilir. Özellikle online alışverişler için çok sayıda alışveriş sitesini ziyaret edebilirsiniz. Kendi işinizi kurmak istiyorsanız, bu döngüde harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Boğa: Geçmişten gelen sağlık konularına kesin, kalıcı çözümler üreteceksiniz. Eğer kendi işinizden memnun değilseniz, iş değişikliği gündeme gelebilir.

İkizler: Eğer alım satım konuları ile ilgileniyorsanız, odağınızı tam anlamıyla buraya sarf edeceksiniz. Konuşmaktan çekindiğiniz ya da ertelediğiniz herhangi bir konu varsa daha fazla beklemeyeceksiniz.

Yengeç: İş bitirici tavrınız ile kendinizi çevrenize hatırlatacaksınız. Verimliliğiniz artacak. Kısa seyahatlerle ani rota değişiklikleri gündeme gelebilir.

Aslan: Yüksek öğrenim, kurs, seminer, yurtdışı deneyimleri için fırsatlar karşınıza gelebilir. Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler ile ortamlarda gözler sizin üzerinizde olacak.

Başak: Karşıt burcunuzda gerçekleşen Dolunay, sabırsız kimliğinizi ön plana çıkaracak. Eğer devam eden ilişkiniz varsa, sorunlarla yüzleşmekten kaçmayacaksınız.

Terazi: Ortaklıklar, iş ilişkileri gündeminizde olacak. Mevcut işinizden farklı bir alana yönelebilirsiniz. Girişimci ruhunuz, temponuzu da artıracak.

Akrep: Evliliğiniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ufak konular Dolunay döngüsünde tartışma haline dönebilir. Mantık ve duygularınız arasında kalabilirsiniz.

Yay: Tanışacağınız, hayatınıza dahil olan kişiler size eskiden tanıdığınız birisini hatırlatabilir. Uzun süredir devam eden hukuksal konular Dolunay ile birlikte sona erebilir.

Oğlak: Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Eğer eğitime ara verdiyseniz, Dolunay döngüsü eğitiminizi tamamlamanız için aradığınız cesareti size verecek. Anne ailesinden gelen miras konuları konuşulabilir.

Kova: Hiç beklemediğiniz kişilerle yolunuz kesişebilir. Beklenmedik diyaloglara açık olun. Ani şekilde gündem değişirken yüzleşmelere hazırlıklı olun.

Balık: Dolunay’a ev sahipliği yapıyorsunuz. Bu döngüde arkanızdan çevrilen işler, sizden saklanan sırlar bir bir ortaya çıkacak. Eğer ilişkinizde sorunlar varsa, Dolunay bu döngüde sizin için şifacı role bürünecek.

Balık Burcunda Dolunay etkileri burcunuza özel kaleme alınan günlük ve haftalık yorumlarda işlenmiştir. Okumayı ve arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

04.08.2022

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...