Yükleniyor . . .

2018 VENÜS KOÇ BURCUNDA

2018 VENÜS KOÇ BURCUNDA

Evlilikleri, birliktelikleri, aşkı, zevki temsil eden gökyüzünün gezgin gezegenlerinden Venüs 7 Mart itibari ile liderlik vasfına sahip olan Koç burcunda hareket etmeye başlıyor. Bizi biz olmaktan uzaklaştırırken aynı zamanda birliktelikler adına sorumluluklarımızı da hatırlatmayı hedefliyor. Aşk gezegeni Venüs ateş grubu olan Koç burcunda hareket ederken adeta evlilikleri, birliktelikleri de ateşe verecek. Mart ayının yoğun gökyüzü gündemine dahil olacak olan Venüs, çoğu kişide kalıcı izler bırakacağının da altını çiziyor.

Ben duygusunun baskın olduğu günler…

Birlikteliklerin temelinde biz duygusunun uzaklaşacağı bugünlerde sakin kalmayı başaranlar ilişkilerini de koruyacaklar. Venüs’ün Koç burcundaki hareketi ilişkileri zorlayan bir etkiye sahiptir.  Bu durum; ilişkide baskın ve bencil bir duruşun hâkim olacağının işaretidir. Öyle ki tüm ipler elinizde olsun isteyebilir; karşı tarafın yapmasını istemediğiniz şeyleri ona yapabilirsiniz. Örneğin; sevdiğiniz kişinin size kızmasına katlanamazken, siz ise ona karşı çok acımasız davranabilirsiniz. Bu sebeple rahat edemeyen bu ruh halini bizlere de yansıtacak. Zaten ilişkim tam yerine oturmadı diyen 1984-1998 yılları arasında doğmuş biriyseniz ya tamam ya devam noktasına gelebilirsiniz. Eğer evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşan 1970-1984 yılları arasında doğmuş biriyseniz bu süreçte keskin kararlar alabilirsiniz. 1960-1969 yılları arasında doğanlar ise daha önce evliliklerinde, birlikteliklerinde karşılaşmadıkları sorunlarla karşılaşabilirler.

Gönül bağlarının çok da sağlam olmayacağı bu süreçte herkes sevdiğinde bir kusur bulurken, son noktayı koymak o kadar da zor olmayacak. Özellikle güç savaşı haline dönüşmüş aşklar teselliyi başka kişilerde bulabilirler. Aldatılma ve ihanet duygusunun baskın olduğu bir sürece girmiş bulunmaktayız. Aynı zamanda maddi kayıpları, gereksiz ve aşırı harcamayı da destekleyen Venüs’ün Koç burcundaki hareketi kişisel görünümümüzle ilgili değişiklik yapmaya itebilir. Baş edilmeyen arzular, süreklilik arz eden ben duygusu ve aşırı para harcama isteği Venüs’ün hedefleri arasında. Venüs’ün etkisiyle rehavete ve anlık heyecanlara kapılabilir, ani kararlar alabilir ve birçok şeye heves edebilirsiniz. Sonrasında yaşayabileceğiniz pişmanlık duygusuna karşı size tavsiyem bu döngüde yalnızca iç güdülerinizle hareket etmemeniz.

Astrolog Zeynep Turan

14.02.2018

Yazının her hakkı saklıdır.

 

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...