Yükleniyor . . .

2018 VENÜS BOĞA BURCUNDA

2018 VENÜS BOĞA BURCUNDA

Hepiniz kalplerinizi yumuşatmaya hazır mısınız?

Aşk gezegeni Venüs, yöneticisi olduğu Boğa burcuna dün itibari ile geçiş yaptı ve kalplerimize aradığımız huzuru getirmek için ilk adımı attı. Kendini huzurlu hissettiği, ev sahibi olduğu burçta hareket ediyor olması aşk hayatımıza da güzellikleri beraberinde getirecek.  Tüm bu süreçte çok konuşkan, girişken, hareketli, organize, tutkulu, istekli, estetik meraklı, zevk sahibi, dedikoducu, çekiştiren ve yenilik arayışında olurken bir yandan maddiyata yönelik yaşayabileceğimizi işaret ediyor gökyüzü. Gök kubbenin en parlak gezegeni olan Venüs, uzun süreli ilişkileri ve iş ortaklıklarını etkisi altına alacak. Bu durumda kendi adımıza yalnızca iki seçeneğimiz olacak. Ya tamam deyip havlu atacağız ya da devam edip başarıyı yakalayacağız. Arada kalmış duygulardan hoşlanmayan aşk gezegeni dur durak bilmeden değişimin kapılarını hepimize aralayacak.

Neler olacak?

  • 2017 yılında ilişkilerde yaşanan büyük hesaplaşmalar veya yarım kalan ilişkiler   bu süreçte netlik kazanacak.
  • Eski ilişkiler, eski eşler, eski iş ortaklıkları gündeme gelebilir.
  • Hayatta farklılık aranırken yanlış adımlar atılabilir.
  • Bu süreçte fikirlerimize sıkı sıkıya bağlı kalabilir, farklı görüşlerden feyz almayabiliriz.
  • Eleştirdiğimiz hatta yargıladığımız davranışların, konuşmaların benzerlerini yapabiliriz.
  • Sosyal hayatımız hareketlenirken, birilerinin dikkatini çekmek isteyebiliriz.
  • Tüketim isteğimiz artarken, kişisel görünüşümüze daha çok para harcayabilir hatta radikal değişimler yapabiliriz.
  • İsteklerimize ve hedeflerimize ulaşmak için acele edebilir, kendimiz için çıkar yollar arayabiliriz.

Neleri etkiliyor?

Modacıları, kişisel stil danışmanları, yeraltı kaynaklarını, lüks yatırımları, ailevi hukuk konularını ve mirası, eğlence ve gıda sektörü, kozmetik devleri, estetik cerrahları, diyetisyenleri, hamileleri, 

Duygusal ilişkiler Venüs etkisinde!

Bu süreçte herkes çok hassas olmakla beraber, hiç kimse hakkını aramaktan da geri kalmayacak. Kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğunu anlayacağımız bugünler de birilerini affetmekte bir o kadar kolay olacak. Hepimiz sahip olduklarımızı koruma altına alırken, daha çok kazanmanın da yollarını arayacağız. Özellikle 1970-1984 yılları arasında doğmuş, boşanma kararı almış kişilerin evliliklerine bir şan daha verdiklerini duyabiliriz. 1984-1998 yılları arasında doğmuş ilişkisi olan kişiler ise ilişkilerini irdeleyebilirler.

Venüs Boğa Burcunda In; Merhamet ve umut

Venüs Boğa Burcunda Out; Hırs ve öfke

Astrolog Zeynep Turan

23.03.2018

Yazının her hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...