Yükleniyor . . .

VENÜS BAŞAK BURCUNDA (2018)

VENÜS BAŞAK BURCUNDA (2018)

Aşk gezegeni Venüs sahnede yerini almaya hazırlanırken, detaycılığı ve eleştirel yönü ile bilinen Başak burcunda hareket edecek. 10 Temmuz'dan itibaren 7 Ağustos’a kadar ilişkilerimizi yaşarken Başak burcu titizliğine bürünürken aslında vazgeçemem dediklerimizden de nasıl vazgeçtiğimizi göreceğiz. Detaycı, eleştirmeyi seven, plansız hareket etmeyen bir burcun ruhuna bürünecek olan Venüs, iletişimde de aynı özellikleri gösterecek ve ikili ilişkilerde anlaşmayı zorlaştıracak.

Ciddiyet ön planda!

Kaygılarımızı kontrol etmek de zorlanırken, evliliğimizi, ilişkilerimizi hayatımızın merkezine almayacağız. Aksine yaşama tutunma, hedeflere ulaşma, maddi kaygıları artırma gibi hayatın akışında oldukça fazla yer kaplayan konulara yöneleceğiz. Yeni başlayacak ilişkiler de titiz davranmak ve tutucu tavırlar ön plana çıkarken, aynı davranışları kişisel gelişim, kişisel değişiklik, sağlık kontrolleri gibi kendimize özel alanlara çevirmeyi başarırsak çok daha olumlu bir süreç yaşarız.

Ön yargılarımıza engel olamayabiliriz.

İnsanlara karşı ön yargılı davranmaktan ve dış görünüşlerine göre değerlendirmekten çekinmeyeceğiz. Deyim yerindeyse bu süreçte insan harcamak çok zor olmayacak. Yeni bir birlikteliğe başlamak zorlaşırken, egolu tavırlarımızdan da ödün vermeyeceğiz. Hatta aşk hayatımızda, iş yerimizde güç savaşlarına tanıklık dahi edebiliriz. Özellikle toplum tarafından hoş karşılanmayan hor görme, küçümseme gibi davranışlara maruz kalabilir farkında olmadan bizler dahi yapabiliriz.

Eleştirilmek istemiyoruz.

Her ne kadar içimiz sevgi dolu olsa da kendi egomuzu yenip sevgimizi belli etmek konusunda cimri davranabiliriz. Emek verdiğimiz konular üzerinden eleştirilmekten ise hiç hoşlanmayacağız. Aşırı ve yersiz eleştiriler ile hem kırılıp hem de kırılabiliriz. Her türlü sosyal ilişkilerimizde emek temasını öne çıkarıp, emek sarf etmediğine inandığımız kişileri hayatımızdan kolayca çıkaracağız. Venüs’ün Başak burcundaki hareketi esnasında kendimize yük olarak hissettiğimiz kişileri, eşyaları, düşünceleri hayatımızdan çıkarmak isteyeceğiz.

Burçlara Etkileri;

Koç: Çalışmak hayat, düşünmek ışıktır. İş hayatınızla ilgili fevri kararlar verebilir, maddi kaynaklarınızı yönetmekte zorlanabilirsiniz.

Boğa: Aşk ve yangın, ikisi de düştüğü yeri yakar. İkili ilişkilerinizi yönetmekte zorlanacaksınız.

İkizler: Kendinden çalmamalı insan. Sosyal çevreniz ve aileniz ile ilgili ciddi kararlar alacaksınız.

Yengeç: Hayal ile hedef arasındaki fark eylemdir. Hedeflerinize yöneleceksiniz.

Aslan: Paran varsa; insanlar seni tanır. Paran yoksa sen insanları tanırsın. Kim dost kim düşman göreceksiniz.

Başak: GüzeIIik görenin gözündedir. Dış görünüşünüzde değişiklik yapabilir, radikal kararlar alabilirsiniz.

Terazi: Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez. Güven duymadığın insanlar hakkında doğru düşündüğünü fark edeceğin olaylar yaşayabilirsin.

Akrep: İyi bir arkadaşı olanın aynaya ihtiyacı yoktur. Sosyal çevren içinde arkandan konuşmalara şahit olabilirsin.

Yay: Güvenilmek sevilmekten iyidir. Geçmişte yaşadığın olayların benzerlerini yaşayacak, farklı sonuçlar alacaksın.

Oğlak: Unutma hayatta hep olduğun kadar varsın. Hukuki ve miras davalarının kesin sonucunu alabilirsin.

Kova: Hayat bir oyunsa herkes kendi sahnesinde oynar. Yeni başlangıçlar yaşayacaksın.

Balık: Sevmek inanmak demektir. Çevrendeki kişilerin beklentilerini karşılamadıklarını fark edebilirsin.

Astrolog Zeynep Turan

02.07.2018

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay toprağın değişkeninde. Neden-sonuç ilişkisi kurmak isteyeceğimiz bir gün! Evde hummalı bir temizlik yapmak isteyeceğiz. Saman altından su yürütenler hayal kırıklığına uğrayabilir.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...