Yükleniyor . . .

MERKÜR YAY BURCUNDA (2018)

MERKÜR YAY BURCUNDA (2018) 

Kim haklı yarışına hazır mısınız?

Bitmedi mi bu gökyüzünün derdi demeyin sakın. Büyük hesaplaşmaların yapıldığı, değişimin derinden hissedildiği hatta ve hatta kaderin yenden yazıldığı günler birbiri ardına akarken gökyüzü de olduğu yerde duracak değil. 31 Ekim itibari ile gökyüzünün haşarı çocuğu Merkür, Yay burcuna geçiyor. Bu da demektir ki yeryüzü ile irtibat kurmanın oldukça zor olacağı günler yaşayacağız.

Merkür, Yay burcunda astroloji tanımıyla zararlıdır. Kendi doğasının tam zıttı olan bir burçta hareket etmeye başlayacağından kendi özelliklerini pek yansıtmakta zorlanır. Merkür’ün Yay burcundaki hareketi beklediğimizin aksine çok daha uzun sürecek. 16 Kasım’da Yay burcunda geri hareketine başlayan Merkür, 1 Aralık’ta geri hareketine Akrep burcunda devam edecek ve 6 Aralık’ta düz seyrine geri dönecek. Yani anlayacağınız yaklaşık 40 günlük deli dolu günler yaşayacağız.

Merkür’ün karanlık yüzü ortaya çıkıyor.

Uzun bir süre Merkür’ün kırıcı, yorucu günlerine şahit olurken huysuzluğumuz da üzerimizde olacak. İkili ilişkilerde özellikle evliliklerde de ve uzun dönemli birlikteliklerde iletişimi bozmak, peşin hükümlü ve önyargılı düşünceleri hayatımızın bir parçası haline getirmek adına canla başla çalışacak Merkür! Toparlanmaya çalışılan iletişimler ağır hasar alırken, iyi niyetli söylemler dahi anlamını yitirebilir.

Sabırsız, aceleci, düşünmeden dile geldiği gibi yapılan konuşmalar olumsuz sonuçlar doğuracak. Açık sözlü olmak isterken, pot kırabilir, patavatsızlıkta sınır tanımayabiliriz. İlişkinizde, evliliğinizde sorunlarınız varsa dile getirmek, konuşmak için acele etmeyin. Sorunları açıkça konuşmak olayları daha da köpürtürken, birbirinizle perde arkasından rekabete girebilirsiniz.

MERKÜR YAY BURCUNDA IN:

Uzlaşmak değil, haklı olmak istiyorum.

MERKÜR YAY BURCUNDA OUT:

İyimser ve olumlu davranmak.

Burçlara Etkileri;

KOÇ: Seyahatlerin artarken, farklı kültürlere dahil olacaksın.

BOĞA: Duygusal kararlar almaktan çekinmeyeceksin.

İKİZLER: İş değişikliği yapacak, ortaklarını değiştireceksin.

YENGEÇ: İş ortamın ile ilgili değişiklikler olacak.

ASLAN: Evliliğin ya da ilişkin hakkında keskin kararlar alacaksın.

BAŞAK: Ailene daha çok zaman ayırmak zorunda kalacaksın.

TERAZİ: Yeni projelere ve etkinliklere dahil olacaksın.

AKREP: Maddi gelirlerinle ilgili önlemler alacaksın.

YAY: Bırakmak istediğin alışkanlıklarından kurtulacaksın.

OĞLAK: Sırların ortaya çıkarken, kime güvenmen gerektiğini öğreneceksin.

KOVA: Sosyal çevreni değiştirecek, bazı arkadaşlarınla yollarını ayıracaksın.

BALIK: Kariyerin adına olumlu gelişmeler olacak.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

10.10.2018

Günün Ruh Hali
Ay Akrep burcunda. Hafızamızı tazeleyebilir, sık sık geçmişe yolculuk yapabiliriz. Yalnızlar, artık kalplerini dolduracak bir aşk isteyebilirler.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...