Yükleniyor . . .

MARS BALIK BURCUNDA (2018)

MARS BALIK BURCUNDA (2018)

Gücünüzü kendinize saklamaya ne dersiniz?

16 Kasım itibariyle Balık burcunda hareket etmeye başlayacak olan mücadeleci, ihtiraslı gezegen Mars, 1 Ocak’a kadar Balık burcunda kalacak. Gökyüzünün en öfkeli ve gözü kara gezegenlerinden olan Mars; korkularımızla yüzleşmemize yardımcı olurken, düşünmekten kaçındığımız konuları ve anıları da su yüzüne çıkaracak. Mars’ın kendini çok iyi ifade edemediği, kendisini özgür hissedemediği bir burçta hareket etmesi enerjimizi düşürse de aslında yaşadığımız her şeyin çok daha farklı olaylara hizmet ettiğini zamanla görecek.

16 Kasım’da mücadele gezegeni Mars, su burcu olan Balık’ın kollarına kendini bırakırken bizi de hülyalara daldıracak.  Peki ne zaman hülyalardan çıkıp kendi ruhuna bürünecek derseniz 1 Ocak 2019 derim. Evet, doğru okudunuz yeni yılın ilk gününde Mars’ın Koç burcuna yani kendi iyi hissettiği burca geçmesi ve başlasın 2019 tadındaki ruhunu tüm dünyaya hissettirecek.  Ama biz şimdi konuyu saptırmayalım. Mars, Balık burcunda boğulacak mı, hülyalara mı dalacağız yoksa yine doların baş döndürücü gölge oyunlarına mı tav olacağız, işte bunu anlamak lazım. Peki Mars sen kimsin diye söze başlayalım isterseniz. Mars kişisel haritalarımızda tuttuğunu koparır, o sıkı kızdır ya da sağlam adamdır sözlerini söyleten gezegenin adıdır. Ama kendini iyi hissettiği burca gelirse bu sözleri söyletir. Yani Mars Koç ya da Akrep burcuna hareket ederken doğmuşsanız sizin için de bunu söylerler. Peki eli maşalı olmaktan Mars sorumlu olduğuna göre Mars hangi burca düşerse o kişi kavga edemez bilir misiniz hemen söyleyeyim; Mars’ı Yengeç’te olan kavgadan gürültüden kaçar.  Mars’ın kısaca tanıma turumuzu bitirdiğimize göre gelelim anın yani zamanın içinde neler yapacağına. Öncelikle Neptün’le iletişim kuracak tâ ki 31 Aralık 2018’e kadar. Bu da hepimize arkadan iş çevirme, üstünü kapatma, gizleme, söylememe hatta pembe yalanlar söylemeye kadar itecek.  Burada size küçük ama can alıcı bir bilgiyi de paylaşmak isterim, Mars’ın Neptün’le iletişim kurduğu en son tarih 2016 yılının son günleri ve 2017’nin ilk günleri. Oralardaki olayların aynısı gerçekleşecek diyemem ama ne zaman Mars, Neptün ve Chiron’la yan yana gelse biz ülkecek sevmeyiz bilginiz olsun.  Peki Mars, tam olarak hangi gün Neptün’ün dizinin dibine gelip kavuşum yapacak derseniz 5 – 6 Aralık, Mars’ın en suyu bulandıracağı gün olabilir dünyada bilginize. Bunları yapamam diyenin basiretini bağlar, dili dolanır, eli gitmez bir şekilde ne bilim söyleseydim kızardın açıklamalarının arkasına hepimizi sığındıracak. Ey Mars Balık burcuna geçtin diye hepimizi kaçak göçek dövüşür hale getireceksin ya aşk olsun sana demeden geçemeyeceğim müsaadenizle. Peki zaten böyle birilerini tanıyorum diyorsanız işte onların işi bu sefer zorda çünkü kendileri söyledikleri yalanı deşifre edecekler.  Kaçak oynayanlar kendi kazdıkları kuyuya düşecekler. Eğer birde iş yerinde ilişki yaşıyor ve gizliyorsanız işte birileri sizi fark etmekten öteye geçip sizi deşifre edecek.

Gökyüzü sınamıyor, bildiklerimizi önümüze seriyor.

Mars’ın etkisiyle önümüzdeki 1,5 ay boyunca çok mu zor günler yaşayacağız derseniz, cevabım hayır olur. Çünkü bu zamana kadar canımızı yakan, belli başlı konuları yarıda bırakmamıza neden olan, ilişkilerde çiftlerin arasını bozan herkes bir bir gün yüzüne çıkacak. Emin olun, zaten biliyordum onun olduğunu dahi diyeceksiniz. Tabi ki her şey mükemmel olmayacak ancak yolumuza taş koyanlar da koydukları taşları kendi elleriyle kaldıracaklar.  

Bu süreçte özellikle öne çıkacak konular;

  • Ailevi, özellikle anne ailesi ve miras konuları konuşulacak.
  • Kadınlara ve çocuklara dair konular toplumsal mesele haline gelirken tepkiler çok daha sert olabilir.
  • Son iki yıldır sorunlu ilerleyen, arada kopuşlar yaşanan ilişkiler mercek altında olacak. Olur mu olmaz mı sorusunun da net cevabı alınacak.
  • Sosyal medyada başlayan ilişkiler zorlanacak.
  • Bağımlılıkları olanları zorlarken, duygusal patlamaları veya tükenmişlik sendromu salgın gibi yayılabilir.
  • Parasını olup da ödeme yapmayanlar sınanacak.
  • Görünmez kaza olarak adlandırdığımız aksilikler daha da sıklaşabilir. Bu sebeple ev ve trafik kazalarına çok dikkat edilmeli.
  • Özgüveni yüksek diye nitelendirdiğimiz kişilerin aslında iç dünyalarında neler yaşadıklarına tanıklık edeceğiz.
  • Çalıştığımız alanlarda rekabet, kıskançlık gibi olumsuz duygular çok daha fazla kendisini göstermeye başlayacak.

Astrolog Zeynep Turan

7.11.2018

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...