Yükleniyor . . .

GÜNEŞ BAŞAK BURCUNDA (2018)

GÜNEŞ BAŞAK BURCUNDA (2018) 

Ruhumuzu temsil eden Güneş, 23 Ağustos’tan itibaren Zodyak’ın en detaycı burcu olan Başak’ta hareket etmeye başlayacak. İletişimi ve zekayı temsil eden Merkür tarafından yönetilen toprak burcu Başak saf sevgiyi yeryüzüne yansıtacak.

Hayatımızı pratikleştirme ve mükemmelleştirme adına çok güzel bir sürece girerken, ayrıntılar hayatımızın büyük bir bölümünü oluşturacak. Harekete geçmek, yeni kararlar almak hiç bu kadar kolay olmamıştı diyebilirsiniz.

Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır.

Mantığımızın çok daha etkili işleyeceği günler yaşarken, gerçeklere ulaşmak da hiç zor olmayacak. Geçmişe dair emin olamadığımız konuları netleştirecek olaylar yaşayabilir, titizlikle çözüme kavuşturabiliriz. Detay, eleştiri ve plan üçlüsünü içinde barındıran Başak burcu kusursuzluğu da temsil eder. Her şeyin, herkesin güzel ya da iyi olmasının bakış açısına bağlı olduğunu anlayacağımız olaylar yaşayabiliriz.  Aynı zamanda endişeli ruh halimizi de kontrol etmek de zorlanabiliriz. Özellikle kaygılarını hafifletmek için ilaç kullananlar bu süreçte daha da temkinli olmalılar.

Bu süreçte hangi konular ön planda olacak;

  • Hizmet sektörü
  • Sağlık sektörü
  • Tarım sektörü
  • Ekonomi ve Yatırımlar
  • Toplumsal gelenek ve görenekler
  • Spritüal yaklaşımlar

Başak burcunun ilk 10 gününde doğanlar; yetenekli ve ilgili kişilerdir. Merkür’ün de etkisiyle kendilerini çok iyi ifade ederler. Özellikle işleri ile ilgili takıntılı davranışlar sergileyebilirler. Duygusallığa çok yakın olmamakla beraber, duygu durumları çok çabuk değişir.

Başak burcunun ikinci 10 gününde doğanlar; disiplinli ve eleştirel kişilerdir. Cebir ile ilgili her türlü mesleğe yatkınlıkları vardır, matematik zekalarını her alanda kullanabilirler. Geleneksel yapıları topluma kolayca uyum sağlamalarına yardımcı olur.

Başak burcunun son 10 gününde doğanlar; çekingen değillerdir ve benlik duyguları çok fazla gelişmiştir. Estetiğe önem verirler ve güzellik algıları sabittir. Bu anlamda yetenekleri vardır. Disiplin konusunda biraz zayıf olabilirler. Onlar için önemli olan canlarının ne istediğidir.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

13.08.2018

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...