Yükleniyor . . .

2018 AKREP BURCUNDA DOLUNAY

2018 Akrep Burcunda Dolunay

Yaz aylarına sıkı bir başlangıçla giriş yapacak gökyüzünden bahsetmek istiyorum. Öyle böyle değil; hızı ve etkileri yüksek etkilere vesile olurken iş, aşk, sosyal hayat, toplumsal konular birbirine bir iplik ile bağlı olacak. Helal ile haramı ayırt etmek için gözlerdeki perdeler kalkarken yüzleşmeler kaçınılmaz olacak. Dolunay, toprak burcunda salınan Güneş’e kafa tutacak. Bunun yanı sıra diğer gezegenler de büyük kare açıyı oluşturuyor olacak. 2018’in en net kararlarını bu dönemde almaya başlayacağız. Nisan ayını kapatan bu zorlayıcı Dolunay, 2018’in cıvıl cıvıl havasına eşlik ederken ilk yakamozu görmemizi sağlayacak. Kişisel hayatlarımız da ise yeni trendleri belirleyeceğiz. Kim ne derse desin, günlerine giriş yapacağız. Su burcundaki Dolunay, mayıs ayının da bir nevi haberciliğini yapacak. Kararlılık, nihai başarıya ulaşmak için kardinal gezegenlerin etkisinden faydalanmamızı sağlayacak. Yine bu Dolunay’ın kadınları ve çocukları, sağlığı, eğitimi yakından ilgilendirdiğine şahit olcağız.

Ne zaman gerçekleşiyor?

30 Nisan Pazartesi günü İstanbul-Türkiye saati ile gece yarısı 03: 58’de Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Dolunay’ın anlamı!

Gerilim, baskılar, kişisel çatışmalara bu süreçte dikkat etmek gerekecek. Aynı zamanda yuvamız, aile ilişkilerimiz, samimi dostluklarımız da bu dönemde izleyicilerin sunumuna buyur edilecek. Göz önünde yaşanacak olayların gidişatına da hep beraber tanıklık edeceğiz.

Kimler eşlik ediyor?

Anın yükseleni su burcu; Dolunay’ın gerçekleştiği saatlerde anın etkisinde Balık burcunun olması iki kat etkili reaksiyon göstereceğini işaret ediyor.

Mart ayının zor geçmesine neden olan Mars-Plüton kavuşumuna bir kala meydana gelmesi, bu dönemde gelişen olayların bir benzerini meydana getirebilir.  Aslında baktığımızda mayıs ayının rahat geçmesi mümkün ancak ilk 15 günlük sürecinde genel havasını nifak sokacak olan açı Mars-Plüton kavuşumu olacak. Etkilerini ise Dolunay’dan cesaret alarak büyütecek.

Koç burcunun son derecelerinde yer alan Uranüs, Dolunay’a kafa tutarken Mars’ın efektif olduğunu göreceğiz. Aynı zamanda Kuzey Ay Düğümü-Güneş 90’lığı, Güneş -Ceres 90’lığı ve Kuzey Ay Düğümü-Güney Ay Düğümü 180’liği meydana gelecek. Toprakların baskın olduğu bu Dolunay’da ne kadar zor bir mart ayını geride bıraktığımızı bize yeniden hatırlatacak.

Neler olmuyor ki!

Evlilik kararı alanlar, düğün organizasyonu yapanlar son dakika iptallerine maruz kalabilirler. Gelinlik problemleri yaşayanlar, aileleri ile bu konuda çelişenler ilk defa renklerini belli edebilirler. Hamilelik yaşayanlar, aile içinde çelişkiler yaşayabilir. Estetik dokunuşlarından memnun olmayanlar stil değiştirmek için gerektiğinden fazla para harcamak zorunda kalabilirler. Gündelik hayata adapte olmakta zorluk yaşanabilir. Yurtdışında fırsat yakalayanlar ama bir türlü istedikleri noktalara gelemeyenleri de bu Dolunay yakından ilgilendirecek.

Dünya’da neler oluyor?

Chrion Koç burcunun son derecelerinde hareket ediyor ve Merkür’ün Koç burcunda yer alması ateş elementine ağırlık kazandırıyor. Dolunay’ın ise kendi evinde Akrep’te hareket etmesi zengin ülkelerin sıkıntı yaşayacaklarını, gelişmekte olan ülkelerin ise yıldızının parlayacağını işaret ediyor. Hem birinci hem de sekizinci evde etkili olan su burcundaki Dolunay, değişime açık olan her alanı yakından ilgilendiriyor. Ancak unutmamak gerekir ki Jüpiter geri hareket ediyor ve bu yüzden büyük hataları da peşi sıra getirebilir. Bu yüzden tüm bu süreçte kişisel davransak bile enine boyuna düşünmek gerektiğini gösterecek. Çünkü bu süreç aynı zamanda ülkelerin birbirlerine dair gizli düşmanlıklarını da tetikleyebilir. Ayrıca aşağıda belirttiğim konularda dikkat çekici olabilir;

  • İnsan hakları, bu konulara dair protestolara işaret ediyor.
  • Dincilik, kökten muhafazakârlığın haberciliğini yapabilir. 
  • Terör, Avrupa sokaklarında yeniden baş gösterebilir.
  • Havalimanları, toplu taşıma araçları bu süreçte önemli gelişmelere konu olabilir.
  • Kimyasal silahlar eş zamanlı gündeme gelebilir.
  • Dolunay’ın ve Jüpiter’in aynı evde ve burçta ruh bulması ilaç sektörünü yakından ilgilendiriyor.  Döngü karmaşık olayların habercisi olabilir.
  • Avrupa marketleri, tedarik zincirleri ciddi bir kaos içine girebilir.
  • Yeni hastalıklar, tanıtım şirketleri, marka bilinirliği gibi konular travmatik sonuçlar oluşturabilir.

İlişkiler!

Su burcunda meydana gelen Dolunay adrenalini yüksek etkiler bırakabilir. Özellikle çiftler arasında tutku, kıskançlık, dedikodu, cazibe arayışı, yasak ilişkilere göz kırpmak, gençlik ateşinin başa vurma durumları gibi mevsimin coşkunluğu ile özel hayatlar da coşabilir. İnanılmazı zor, asla akla gelmeyecek konular, hayatta olmaz dediğiniz konuların birer söylentiden ibaret olmadığını da bu süreçte öğrenebilir, tanık olabiliriz.

Bekâr sabit burçlar bu döngüde hayatlarının aşkını bulabilir, hayatlarında hiç duyumsamadıkları hisler ile karşı karşıya gelebilirler. Ani evlilik kararları, gözü kara âşıklar mantığın devre dışı olduğu bir yaz başlangıcı yaşayabilir. Aşk hayatına canlılık katmak isteyenler içinde bol heyecan verici olacak.

Aynı zamanda bu süreçte anne olmak isteyen kadınlar dikkatli olmalı. Adrenalini yüksek bu Dolunay size beklenmedik sürprizler getirirken bir yandan ufak tefek sorunlar da oluşturabilir. Aynı zamanda eşinizle ya da ailenizle uyumsuzluk bu hassas döngünde artabilir.

Aile mirası, aile içinde devam eden davalar, boşanma, tazminat, nafaka gibi konular da bir adım öteye gidebilir. Sonuca bağlanması için mart ayından beri beklediğiniz bazı anlaşmaları da gelişmeler bekleyebilir.

Anne, baba ve çocuk ilişkisinde besleyici faktörleri işaret edecek, bu döngü. Bağımsız ebeveynler, özgürlükçü aile yapıları bu süreçte öne çıkarken geleneksel yapılar ile çelişebilir. Bu yüzden velayet hakkından, çocuk yetiştirmeye, çalışan anne haklarına kadar maddi ve manevi getiriler gündeme farklı dillerde oturabilir. Bekâr anne ve babalar içinde dikkat çekici bir süreç başlayabilir.

Kimleri yakından ilgilendiriyor?

Akrep-Boğa burcu bu döngüde en dikkat çekici gruba girecekler. Beklenmedik gelişmeler, değişimin hayata getirdiği güzellikler, yol ayrımına gelinen her konu sizleri yakından ilgilendirecek. Hayatlarınız ile ilgili kararlar alacaksınız. Uranüs’te artık yüzünü Boğa burcuna çevirmek üzereyken, bu geçiş ile birlikte güvence, risk, tutku çok farklı boyutlara gelecek.

  • İsrail
  • İngiltere
  • Abdullah Gül
  • Barack Obama
  • Melanie Trump
  • Ivanka Trump
  • Kıvanç Tatlıtuğ
  • Cem Yılmaz
  • Yılmaz Erdoğan
  • Halit Ergenç
  • Fahriye Evcen
  • Ebru Şallı
  • Fenerbahçe

Burçlara etkisi;

Koç; kafana göre takılmak isteyeceksin. Bağımsızlığın dikkatlerden kaçmıyor.

Boğa; ilişkilerinde yapıcısın bir yandan da çekici yanın dikkat çekecek.

İkizler; telaşa gerek yok, işine odaklanmak için elindeki kozları kullanıyorsun.

Yengeç; çocukların huzuru ve kariyer hayatın ön planda olacak.

Aslan; aile olmak, yuva kurmak için uzun zamandır bekleyenler, biraz daha sabır…

Başak; yakın arkadaşlar ve oturduğun semtle ilgili gelişmeleri uzaktan takip edeceksin.

Terazi; para ilişkilerini yönetirken temkinli olmaya çalışacaksın.

Akrep; kişisel tercihlerin ve taleplerin her şeyin önüne geçebilir.

Yay; gizli düşmanlıklara ve sırlara karşı dikkatli olacaksın.

Oğlak; çevrende seninle ilgilenen insanlar var, iş ile aşk birbirine karışabilir.

Kova; itibarın ve büyük aile tablosu bugünlerde çok kazançlı olmanı sağlayabilir.

Balık; bu sıralara yolculuklar artarken, eğitimin ya da mesleki destekler önem arz edecek.

Zeynep Turan

30 -03-2018

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...